Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle αποκάλυψε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle αποκάλυψε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της

Και ήταν μία κούκλα

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πραγματοποίησαν μία ακόμη έξοδο εχθές, την πρώτη επίσημη βραδινή από τότε που επέστρεψαν από την Αυστραλία, και η χθεσινή μέρα έτυχε να είναι και η επέτειος του γάμου τους, αφού μόλις χθες έκλεισαν έξι μήνες παντρεμένοι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex παρευρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο event Royal Variety Performance που πραγματοποιήθηκε στο London Palladium και έχει ως σκοπό να διευκολύνει ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια λόγω γηρατειών, κάποιας αρρώστιας ή γενικότερα δύσκολων περιόδων.

Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry σε αυτό το event, ήταν το 2015 στο Royal Albert Hall, ενώ κατά καιρούς έχουν τραγουδήσει η Lady Gaga και ο Elton John. Ο Δούκας έδειχνε τρομερά κομψός μέσα στο κοστούμι του, ενώ η Meghan στην παρθενική της εμφάνιση σε αυτό το event ήταν υπέροχη. Το φόρεμα που φορούσε αγκάλιαζε υπέροχα την σιλουέτα της, ενώ μας έδωσε και μια εικόνα της φουσκωμένης της κοιλίτσας.


https://www.instagram.com/p/BqYV-6RF5Zg

Φυσικά τα μαλλιά της επέλεξε να τα μαζέψει σε έναν ψηλό κότσο, ενώ λίγο πριν εισέλθει στον εσωτερικό χώρο του event δέχθηκε κι ένα δώρο από μια νεαρή θαυμάστριά της. Στη συνέχεια έπιασε τον Harry από το χέρι και προχώρησαν μαζί προς τα μέσα. Η κοιλίτσα της μάλιστα έχε μεγαλώσει ήδη αρκετά και είναι πάρα πολύ όμορφη και η ίδια.

Δες στο βίντεο την άφιξή τους και τις φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.



Διάβασε ακόμη: Βαρύ πένθος για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry