Παντελής Παντελίδης: Η ανάρτηση της οικογένειάς του θα σε συγκινήσει

Παντελής Παντελίδης: Η ανάρτηση της οικογένειάς του θα σε συγκινήσει

Για τα γενέθλια του

Τον Φεβρουάριο του 2019 συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που συγκλόνισε το πανελλήνιο, και που ακόμη καταβάθος κανένας μας δεν μπορεί να πιστέψει. Έμοιαζε με κακόγουστο αστείο η είδηση εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όμως τελικά η αλήθεια ήταν πολύ πιο άσχημη από αυτή που περιμέναμε.

Ο νεαρός τραγουδιστής αγαπήθηκε πάρα πολύ από το ελληνικό κοινό και ακόμη και σήμερα ακούγονται όλα του τα τραγούδια, αφήνοντας ένα συναίσθημα πως ο Παντελής είναι ακόμη ανάμεσά μας. Αν ο τραγουδιστής βρισκόταν ακόμη εδώ εχθές θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά του και τα αδέρφια του τον τίμησαν με ένα πολύ συγκινητικό post.

Στο προφίλ Pantelis Pantelidis (official) που υπάρχει στο Facebook και που χειρίζονται τα αδέρφια του ανέβασαν μια φωτογραφία του εκλιπόντος τραγουδιστή σε μικρή ηλικία, γράφοντας στη λεζάντα αυτής: ««Σαν σήμερα γεννήθηκες φάτσα!!! Σε αγαπάμε όλοι και μας λείπεις».

Τα συγκινητικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία πολλαπλασιάστηκαν σε χρόνο dt και φυσικά το συγκρατήσει κάποιος τα δάκρυά του ήταν πολύ δύσκολο.

Δες τη φωτογραφία του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το throwback post της Ariana Grande θα σε κάνει να δακρύσεις