Η Kourtney Kardashian απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης, με τον πιο αστείο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης, με τον πιο αστείο τρόπο

Τη λες και ακομπλεξάριστη

Η Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα είναι από αυτές τις γιορτές που λατρεύουμε να έρχονται για έναν και μόνο λόγο. Και δεν εννοούμε για το γιορτινό κλίμα και το φαγητό. Τις λατρεύουμε γιατί όλοι οι fans των celebrities των ξένων κυρίως γίνονται τόσο ευφάνταστοι με τα σχόλιά τους κάτω από τις φωτογραφίες των stars, που μας χαρίζουν άπειρο γέλιο.

Αυτό συνέβη και σε ένα βίντεο της Kendall Jenner από το βράδυ του Thanksgiving, που η Kourtney Kardashian έπειτα από το πολύ φαγητό λογικά, απαθανατίζεται να κρατάει την κοιλιά της. Ωστόσο οι fans της είχαν διαφορετική άποψη γι’ αυτό το σκηνικό και θεώρησαν –σχολιάζοντας το φυσικά- πως η reality star είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της. Έτσι ξαφνικά από του πουθενά, και μάλλον με τον κρίνο, αν σκεφτείς πως δεν έχει κάποιον σύντροφο αυτό το διάστημα.

Η Kourtney όμως απάντησε στη φήμη αυτή σχολιάζοντας το βίντεο της αδερφής της με τον πιο αστείο και ακομπλεξάριστο τρόπο. Στα σχόλια των fans που τη ρωτούσαν αν είναι έγκυος έγραψε: «Όχι, αλλά πόσο τέλειο φαίνεται το χέρι μου σε αυτές τις τελευταίες φωτογραφίες;», αναφερόμενη σε μία από τις φωτό που τη δείχνει να βάζει φαγητό στο πιάτο της.


https://www.instagram.com/p/BqgYPH9j_gl

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Έχουμε επανασύνδεση; Το σχόλιο της Kourtney Kardashian στα social media, μας προβλημάτισε