Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό, και το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη δεν περνά απαρατήρητο

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό, και το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη δεν περνά απαρατήρητο

Πόσο αγαπημένο αυτό το ζευγάρι

Όπως θα έχεις ήδη δει από τα social media ή από εδώ που σου το αναφέραμε εχθές, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα να κάνουν ένα ακόμη μακρινό ταξίδι. Το ζευγάρι βρίσκεται στο Abu Dhabi, μαζί με τους κουμπάρους του, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, και όπως ήδη βλέπουμε από τις φωτογραφίες, περνούν πραγματικά υπέροχα.

Η Χριστίνα εχθές καλωσόρισε την περίοδο των Χριστουγέννων, με έναν αρκετά παράδοξο και απροσδόκητο τρόπο (κάνοντας βουτιές στη θάλασσα) και σήμερα την είδαμε να ποζάρει στο Instagram account της με μαγιό, πιο κορμάρα από ποτέ άλλοτε. Η όμορφη μελαχρινή σύζυγος του παρουσιαστή στάθηκε μπροστά από ένα πραγματικά υπέροχο κτίριο και φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με cut outs, έκανε αυτή την κρύα Κυριακή του Νοεμβρίου να μοιάζει μέρα καλοκαιρινή.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν θα εστιάσουμε στο υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της, αλλά στο σχόλιο που της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος πράγματι εκστασιάστηκε. «Wow», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της Χριστίνας, κι εκείνη απάντησε μετά από λίγο με δύο κόκκινες καρδιές. Μεταξύ μας κι εμείς έτσι άφωνες θα είχαμε μείνει βλέποντας – και από κοντά- αυτή την εικόνα.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Το καλοκαίρι δεν τελείωσε:Η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο