Kit Harrington: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο απιστίας ο γόης του του Game of Thrones

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kit Harrington: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο απιστίας ο γόης του του Game of Thrones

Τι λέει ο ίδιος για το συμβάν;

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό και πρωταγωνιστή του Game of Thrones να έχει κάνει την ατασθαλία του και να έχει απατήσει τη σύζυγό του. Και θα σκεφτείς, είναι το πρώτο ή το τελευταίο ζευγάρι που συμβαίνει κάτι τέτοιο; Και εν μέρει θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, όμως σκεφτόμαστε πως δεν έχουν κλείσει ούτε έξι μήνες παντρεμένοι και λέμε πως μάλλον κάτι δεν είναι σωστό με την πληροφορία.

Φήμες αναφέρουν πως η Ρωσίδα καλλονή Olga Vlasova κοινοποίησε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της με τον Kit Harrington, ισχυριζόμενη πως κοιμήθηκαν μαζί και πως αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά. Το μοντέλο και ηθοποιός ανέφερε πως αυτό έχει συμβεί τόσο πριν από το γάμο του Jon Snow, όσο και τους μήνες μετά τον γάμο του. Περαιτέρω στοιχεία δεν υπάρχουν που να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν το γεγονός, όμως ο Kit πήρε ο ίδιος θέση για το συμβάν.

AP 18261204310354

Ο πρωταγωνιστής του GoT μέσω του εκπροσώπου του ανέφερε στο ET Canada: «Οι ισχυρισμοί γι’ αυτήν την ιστορία είναι τελείως, μα τελείως λάθος και ψευδείς. Ο Kit δεν έχει πάει ποτέ στην ζωή του στο Λουξεμβούργο και δεν έχει γνωρίσει ποτέ του την Olga Vlasova». Εκείνη πάντως επέμεινε στο ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν εκείνος ήταν ακόμη αρραβωνιασμένος με τη Rose Leslie και το ειδύλλιο ανάμεσά τους συνεχίστηκε και μετά τον γάμο.

Είναι αν μη τι άλλο ευτυχές τουλάχιστον, να ακούς πως όλες αυτές οι πληροφορίες δεν ισχύουν.

Διάβασε ακόμη: Αυτή την εγκυμοσύνη περιμέναμε όσο τίποτα! Το ζευγάρι ηθοποιών περιμένει το πρώτο του παιδί!