Πέταξε το μονόπετρο η Irina Shayk; Χωρισμός - εξπρές από τον Bradley Cooper!

Πέταξε το μονόπετρο η Irina Shayk; Χωρισμός - εξπρές από τον Bradley Cooper!

Άσχημα νέα!

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη σχέση του Bradley Cooper με την Irina Shayk; Δεν είναι η πρώτη φορά που απλώνονται σύννεφα πάνω από τη σχέση του διάσημου ζευγαριού. Αυτή τη φορά, το περιοδικό Life & Style υποστηρίζει πως η κατάσταση ανάμεσα στον ηθοποιό και την καλλονή είναι τεταμένη και η Shayk έβγαλε το μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο ηθοποιός.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως η κρίση ξεκίνησε με τη νέα ταινία του Cooper στο πλευρό της Lady Gaga αλλά συνεχίστηκε και αργότερα παρά το γεγονός πως οι δύο πάλαι ποτέ αγαπημένοι κάνουν εμφανίσεις μαζί με την μικρή τους κόρη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ο επερχόμενος γάμος του ζευγαριού είναι πια στον αέρα παρά το γεγονός πως οι εμφανίσεις του Cooper με τη συμπρωταγωνίστρια του Lady Gaga έχουν σταματήσει.


https://www.instagram.com/p/Bqru2y9hTDe

Πάντως, η Shayk γιόρτασε την ρώσικη γιορτή της μητέρας στη θάλασσα παρέα με την κόρη της και τη μαμά της αλλά και τον Bradley Cooper. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν σίγουρα δεν βλέπουμε πολλά χαμόγελα ή το μονόπετρο αλλά είναι πιθανό να μιλάμε για απλή σύμπτωση.


https://www.instagram.com/p/BqrVuAoBJuU

Διάβασε κι αυτό: Το comeback της Άννας Τσακουρίδου του GNTM στα social media. Τι έγινε;