Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει την καινούργια της fitness εμμονή

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει την καινούργια της fitness εμμονή

Κι έχει γίνει πολύ της μόδας

Αν αναρωτιόσουν πώς η Αθηνά Οικονομάκου έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της, η ίδια αποκάλυψε πως έγινε αφενός με σωστή διατροφή, αφετέρου όταν είσαι νέα μαμά και κουράζεσαι αρκετά, αυτά τα κιλά φεύγουν μόνα τους. Ξέραμε πως στην ηθοποιό αρέσει να φροντίζει το σώμα της και μετά το story που είδαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο με την επίπεδη κοιλιά της, πειστήκαμε πως είναι μία από τις πιο sexy και καλλίγραμμες μαμάδες της ελληνικής showbiz.

Εχθές ωστόσο η ηθοποιός μας έδειξε και την καινούργια της fitness εμμονή, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει γίνει πολύ της μόδας, και μάλλον θα την ακολουθήσουμε κι εμείς, τόσο για ενδυνάμωση, όσο και για εκτόνωση. Μετά την Χριστίνα Μπόμπα και την Μαίρη Συνατσάκη, και η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε να κάνει μποξ.

Και από το story που είδαμε στο account της για αρχάρια είναι πάρα πολύ καλή. Το μποξ είναι ένα είδος εκγύμνασης που ακολουθούν ακόμη και τα αγγελάκια της Victoria’s Secret, και αν κρίνουμε από τα σώματά τους, κάτι περισσότερο ξέρουν που το ακολουθούν. Η Αθηνά πάντως για πρώτο μάθημα τα πήγε πολύ καλά και μας έδωσε μία ιδέα για να ξεκινήσουμε κι εμείς κάτι καινούργιο.



Λοιπόν, πως σου φάνηκε;

Διάβασε ακόμη: Αυτή η φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου αποδεικνύει, πως 8 μήνες μετά την γέννα έχει το απόλυτο κορμί