Η Kate Middleton μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Άκουσες τι είπε;

Εδώ και ενάμιση μήνα γνωρίζουμε πια κι επίσημα πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού δίνουν και παίρνουν, ενώ ο Κάρολος τις προάλλες αποκάλυψε κατά λάθος ποια είναι τα δύο πιθανά ονόματα του μωρού, είτε είναι αγόρι αυτό, είτε είναι κορίτσι.

Μετά τον Κάρολο και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το παιδάκι που περιμένει η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry. Από την απάντησή της πάντως εμείς καταλάβαμε πως έχει χαρεί ιδιαίτερα για την άφιξη αυτού του μωρού.

Ένας χρήστης του Instagram τράβηξε σε βίντεο τη διάδραση που υπήρξε ανάμεσα στην Kate Middleton και έναν φαν, ο οποίος τη ρώτησε εάν είναι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle. «Φυσικά και είμαι. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή το να έχεις παιδάκια. Και ένα ξαδερφάκι για τον George, τη Charlotte, αλλά και τον Louis. Θα είναι πραγματικά υπέροχο όλο αυτό».


https://www.instagram.com/p/Bqu2U3SHqKw

Εμείς μπορεί να μην είμαστε τόσο ενθουσιασμένες όσο η Kate Middleton, όμως πραγματικά ανυπομονούμε γι’ αυτήν την όμορφη στιγμή την ερχόμενη άνοιξη.

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Στο γάμο της Ευγενίας έγινε κάτι που κανείς δεν κατάλαβε

DPG Network