Δεν θα πιστεύεις τι αποκάλυψε η Megan Fox για τη ζωή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν θα πιστεύεις τι αποκάλυψε η Megan Fox για τη ζωή της

Μας έχει αφήσει άφωνες

Η Megan Fox θεωρείται μία από τις πιο sexy γυναίκες στο Hollywood και δεν απορούμε γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι ψηλή, όμορφη, έχει υπέροχα μάτια και ό,τι και να λες, εμάς πάντα θα μας θυμίζει την Angelina Jolie στα πρώτα της χρόνια. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που τις έχουν συγκρίνει.

Η 32χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη την Πέμπτη το βράδυ (29 Νοεμβρίου) στο Watch What Happens Live στη Νέα Υόρκη και μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε μια αποκάλυψη, που πραγματικά μας σόκαρε. Πάει μήπως κάπου το μυαλό σου; Η sexy ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε, πως κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε σχέση με έναν συμπρωταγωνιστή της.

Και σίγουρα φαντάζεσαι πολύ καλά για ποιο χρονικό διάστημα μιλάει και σε ποιον ηθοποιό αναφέρεται. Η Megan Fox αποκάλυψε πως εκείνη και ο Shia LaBeouf είχαν σχέση το 2011 και δεν ήταν μόνο φιλική. Οι δύο stars έπαιζαν μαζί στο Transformers και όπως συμβαίνει συνήθως, στα set έτσι και σε αυτό γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας. «Θα μπορούσα να επιβεβαιώσω πως ήταν κάτι ρομαντικό. Τον αγαπώ πολύ και δεν το έκρυψα ποτέ. Πλέον είμαστε δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι».

Διάβασε ακόμη: Ανανεωμένη και sexy! Η star έχει φτιάξει κορμάρα και ιδού οι αποδείξεις