Η τρυφερή φωτό της Μαρίας Λουίζας Βούρου και το σχόλιο του συζύγου της

Η τρυφερή φωτό της Μαρίας Λουίζας Βούρου και το σχόλιο του συζύγου της

Δες τι ανέβασε στο account της

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία πριν από μερικούς μήνες έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια και αγαπημένη μας blogger περνάει τις πιο όμορφες στιγμές με τον γιο της και φυσικά μπορεί μαζί με την μητρότητα να συνδυάζει και την αγαπημένη της ασχολία, που δεν είναι άλλη από τη γυμναστική.


https://www.instagram.com/p/BqXy7FKHe7E

Ωστόσο, εμείς αυτήν τη φορά, θέλουμε να σταθούμε στην τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες με τον σύζυγό της, στο Instagram account της, αλλά και στο υπέροχο σχόλιο που της έκανε εκείνος στην ανάρτηση αυτή.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου ποζάρει αγκαλιά στον αγαπημένο της Γιάννη, σε ένα πολύ όμορφο φόντο, με την λεζάντα της φωτογραφίας της να γράφει: «Μαζί σε χαρές, σε λύπες, σε αγωνίες, στα ξενύχτια του μωρού, στις ψυχολογικές μου ανησυχίες, στις τρέλες, στην αγάπη, στον έρωτα...». Το σχόλιο του συζύγου της όμως, ήταν ακόμη πιο όμορφο και τρυφερό. «Όλα για το κοριτσάκι μου», της έγραψε, συνοδεύοντας το σχόλιο του με emojis.

Υπέροχη φωτογραφία, με τους δυο τους απίστευτα χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιο, στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Τώρα όντως η Μαρία Λουίζα Βούρου έχει αυτό το κορμί 2 μήνες μετά τη γέννα;