Η κίνηση της Kourtney Kardashian, που πρόδωσε πως θέλει και άλλα παιδιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Kourtney Kardashian, που πρόδωσε πως θέλει και άλλα παιδιά

Τα πιο απίθανα πράγματα τα κάνει μόνο η οικογένεια Kardashian

Όταν ακούς περίεργα και αλλόκοτα πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο της showbiz μπορείς να είσαι σίγουρη, πως αυτά συμβαίνουν από την οικογένεια Kardashian ή πρόκειται να τα κάνει η οικογένεια Kardashian. Σε γενικές γραμμές δεν τη λες και φυσιολογική, οπότε καμία περιέργεια δεν μας έκανε η νέα δήλωση/παραδοχή της Kourtney Kardashian.

Η 39χρονη star στο νέο trailer που κυκλοφορεί για το καινούργιο επεισόδιο KUWTK, παραδέχτηκε πως έχει καταψύξει τα ωάρια της, και αυτό μόνο για έναν λόγο μπορεί να έχει συμβεί. Η Kourtney είναι θετική στην ιδέα ενός τέταρτου παιδιού και γι’ αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το αν θα χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι ξανά, γιατί αν το θελήσει μπορεί να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι.

Η μητέρα των τριών αποκάλυψε την είδηση στη φίλη της Larsa Pippen σε ένα κλιπ από το επεισόδιο του Keeping Up With Kardashians, που θα προβληθεί στις 2 Δεκεμβρίου. «Έχω τόσα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα επειδή κάνω μόνη μου τις ενέσεις ορμονών, που έχω τρελαθεί. Νιώθω πως θέλω να βγω από το σώμα μου, δεν το αντέχω».

Δες και αυτό: Η Kourtney Kardashian απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης, με τον πιο αστείο τρόπο

Στη συνέχεια, η 39χρονη κατέβασε το κάτω μέρος του μπικίνι της και έδειξε στις φίλες της τη μελανιά που έχει δημιουργηθεί στο στομάχι της, στο σημείο όπου κάνει τις ενέσεις. Αυτό είναι μία διαδικασία που μπορεί να τρομάξει τις γυναίκες όμως όχι και την Kourtney. Η reality star ανέφερε: «Οι ενέσεις δεν ήταν κάτι σπουδαίο γιατί έχω μεγάλη αντοχή στον πόνο. Νομίζω όμως πως όλα τα υπόλοιπα πράγματα ήταν κάπως περίεργα. Κάποιες μέρες ένιωθα τόσο ανήσυχη και αγχωμένη και αυτό νομίζω ότι είναι το δύσκολο κομμάτι, να διαχειριστείς αυτά τα πολύ αυξημένα συναισθήματα».



Το επεισόδιο αυτό γυρίστηκε, όταν η Kourtney ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Younes Bendjima, ο οποίος νόμιζε τότε, πως όλα τα σκαμπανεβάσματα της star είχαν να κάνουν με εκείνον. Πλέον, μετά και από αυτή την αποκάλυψη καθόλου παράξενο δεν θα μας φανεί αν μέσα στο 2019 μας ανακοινώσει πως περιμένει τέταρτο παιδί.

Διάβασε ακόμη: Sexiness alert: Πρέπει να δεις asap τη νέα φωτογράφιση της Kourtney Kardashian