Sexiness alert: Πρέπει να δεις asap τη νέα φωτογράφιση της Kourtney Kardashian

Sexiness alert: Πρέπει να δεις asap τη νέα φωτογράφιση της Kourtney Kardashian

Πόσο πιο sexy μπορεί να γίνει;

Μια ανάσα από τα 40 είναι η Kourtney Kardashian, και συνεχώς μας αποδεικνύει πως όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφη και sexy γίνεται. Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Kardashian βρίσκεται στις σελίδες του GQ Mexico για το τεύχος Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου και δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Η reality star στη νέα της φωτογράφιση είναι ό,τι πιο sexy έχεις δει τον τελευταίο μήνα.

Η Kourtney ποζάρει με τρία διαφορετικά bodysuits και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία μας. Το κορμί της 39χρονης star είναι απλά ένα ποίημα και δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις. Την επίπεδη κοιλιά της ή τα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας πόδια της;

Υπήρχε μία φωτογραφία της ωστόσο, που ήταν πολύ πιο sexy, από αυτό που φαντάζεσαι. Η πιο hot λήψη της, ήταν αυτή στην οποία πόζαρε με ένα μαύρο κορμάκι, το οποίο όμως δεν ήταν κουμπωμένο έως κάτω και έδειχνε τα οπίσθιά της. Φυσικά έκρυψε με τον κατάλληλο τρόπο τα απαγορευμένα της σημεία, αφήνοντας να δούμε μόνο ό,τι έπρεπε. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: Η Kourtney Kardashian απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης, με τον πιο αστείο τρόπο