Ο εντυπωσιακός μπαμπάς της Χριστίνας Μπόμπα

Ο εντυπωσιακός μπαμπάς της Χριστίνας Μπόμπα

Τον έχεις δει;

Εχθές συμπληρώθηκαν τρεις μήνες, από την ημέρα που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σίφνο. Η όμορφη μελαχρινή φυσικά τίμησε τη μέρα αυτή με το πιο ρομαντικό throwback, κάνοντας στα story της, μια μικρή αναδρομή της 1ης Σεπτεμβρίου. Ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον γάμο της δημιουργώντας μια μικρή ιστορία, είδαμε μέσα σε αυτές και τον μπαμπά της, που ομολογουμένως στον γάμο δεν τον είχαμε παρατηρήσει τόσο καλά.

Είναι αλήθεια πως η νύφη είχε κλέψει την παράσταση και δεν παρατηρήσαμε τόσο τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Θυμόμαστε πολύ καλά την μητέρα της, που βρισκόταν μαζί της στην προετοιμασία, όμως δεν είχαμε δει καθόλου τον γλυκύτατο μπαμπά της. Και λέμε γλυκύτατο, γιατί στη φωτογραφία που βρίσκεται στα story της, ο μπαμπάς της Χριστίνας είναι ο πιο γλυκός και εντυπωσιακός παράλληλα άνθρωπος.

Screen Shot 2018 12 02 at 17.32.07

Ο κ. Κώστας όπως είδαμε το account του στο Instagram, έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στη Χριστίνα, όσο και στην Ελίνα, ενώ δείχνει να λατρεύει και τον γαμπρό του, Σάκη Τανιμανίδη. Πέντε αναρτήσεις βρίσκονται μόνο στο account του στο Instagram και μόνο σε δύο μπορούμε να δούμε το ίδιο. Και είναι όπως ακριβώς τον είδαμε και στη φωτό της Χριστίνας. Αφενός μοιάζουν αρκετά, αφετέρου είναι πράγματι πολύ γλυκός και τρυφερός.

Δες τις φωτογραφίες του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Οι γάμοι της ελληνικής showbiz για το 2018 που μας απασχόλησαν όσο λίγοι