Η απαίτηση της Meghan Markle στο γάμο της έκανε έξαλλη την Ελισάβετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απαίτηση της Meghan Markle στο γάμο της έκανε έξαλλη την Ελισάβετ

Δεν θα βρεις με τίποτα τι ζήτησε

Όπως όλες οι νύφες, έτσι και η Meghan Markle, ήθελε τα πάντα στον γάμο της να είναι στην εντέλεια. Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor δεν θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις της πρώην ηθοποιού, ιστορικό και γραφικό με μακροχρόνιους οικογενειακούς δεσμούς... τα είχε όλα.

Υπήρχε όμως ένα μόνο πρόβλημα και αυτό ήταν προφανώς η μυρωδιά. Σύμφωνα με βασιλικές πηγές, αυτή η κάπως σαν μούχλα και μπαγιάτικη οσμή του παρεκκλησίου του 15ου αιώνα δεν άρεσε και πολύ στην μέλλουσα τότε Δούκισσα του Sussex, η οποία ζήτησε να τοποθετηθούν αποσμητικά χώρου, προτού φτάσουν οι καλεσμένοι της.

AP 18139510289904

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως το αίτημα της Meghan να χρησιμοποιήσει τους ψεκαστήρες δεν πήρε έγκριση από το παλάτι (aka τη βασίλισσα Ελισάβετ) το οποίο επεσήμανε πως το παρεκκλήσι ήταν ένας κανονικός τόπος λατρείας για την ίδια τη βασίλισσα όπως ήταν και για διαδοχικούς μονάρχες από το 1475. Και αφού ήταν αρκετά καλό για αυτούς, θα ήταν αρκετά καλό και γι 'αυτήν. Η τελική πινελιά για τον βασιλικό γάμο στις 19 Μαΐου μάλιστα ήταν και η κόντρα της με την Kate Middleton, όταν η Meghan επέπληξε μια βοηθό από το προσωπικό της Kate.

Έχουν επίσης κυκλοφορήσει φήμες πως η Meghan και ο Harry αποδεικνύουν κάθε τόσο πως δεν είναι και τόσο δημοφιλείς με το βασιλικό προσωπικό και ενίοτε γίνονται δύσκολοι και «δικτατορικοί». Εμείς πάντως αυτό δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

Διάβασε ακόμη: Έξαλλη η Kate Middleton: Η κίνηση της Meghan Markle μας απογοήτευσε πολύ