Έξαλλη η Kate Middleton: Η κίνηση της Meghan Markle μας απογοήτευσε πολύ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλη η Kate Middleton: Η κίνηση της Meghan Markle μας απογοήτευσε πολύ

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο δούκισσες;

Εδώ και καιρό ακούγεται και διαβάζουμε πως η Kate Middleton έχει μια κάποια κόντρα με τη Meghan Markle, όμως δεν είχαμε καμία απτή αιτία που να μας δικαιολογεί τη στάση της αυτή. Και τελικά τη μάθαμε, και η Kate Middleton είναι έξαλλη. Και δεν θα στο κρύψουμε κάπως απογοητευτήκαμε με τη Meghan Markle.

Η Δούκισσα του Cambridge φέρεται να είναι έξαλλη και εξαγριωμένη με τη Meghan, καθώς τον Μάιο που μας πέρασε λίγο πριν τον γάμο της εκείνη φημολογείται ότι επέπληξε μία από τις βοηθούς του προσωπικού της Kate Middleton. Και αυτό απ’ ότι φαίνεται την έκανε έξω φρενών, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί και να δημιουργηθεί αυτή η πολυσυζητημένη μεταξύ τους κόντρα. Μάλιστα ένα δημοσίευμα της Sun αναφέρει πως η Kate είπε στη μέλλουσα νύφη: «Είναι το προσωπικό μου και τους μιλάω εγώ».

AP 18191528057497

Το δημοσίευμα αυτό για τη ρήξη ανάμεσα στις δύο δούκισσες έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του παλατιού, πως ο Harry και η Meghan θα μετακομίσουν από το παλάτι. «Είναι μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση, όμως είναι αποφασισμένες να διατηρήσουν μια θετική σχέση αν και είναι προφανώς πολύ διαφορετικές στην προσέγγιση των πραγμάτων», αναφέρει μία πηγή. Το παλάτι του Kensington ωστόσο, εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει τα γεγονότα.

Σημειώνεται επίσης, πως η Kate έφυγε κλαίγοντας από τον χώρο τη στιγμή που έκανε το τελευταίο της fitting για το φόρεμα του γάμου. Εμείς πάντως αν μπορούμε να δώσουμε κάποια ελαφρυντικά στη Meghan Markle, θα τα δίναμε, λόγω του άγχους της για το γάμο. Προφανώς και δεν θα ήθελε να πληγώσει ή να προσβάλει κανέναν.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle κι ακόμα 6 διάσημες που περιμένουν παιδί μέσα στο 2019