Συγκίνησε τους πάντες η Kate Middleton με όσα είπε: Μάθε γιατί θα ταξιδέψει ως την Κύπρο

Πατούλια Κατερίνα
Συγκίνησε τους πάντες η Kate Middleton με όσα είπε: Μάθε γιατί θα ταξιδέψει ως την Κύπρο

Ένα πάρτι μεγαλειώδες στο παλάτι και το ταξίδι - αστραπή στην Κύπρο

Η δούκισσα του Cambridge κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες στη διάρκεια του πάρτι που διοργανώθηκε στο παλάτι του Buckingham προς τιμήν των οικογενειών των οποίων τα μέλη υπηρετούν μακριά από το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήταν οικοδεσπότες σε ένα πάρτι για τα παιδιά των ανθρώπων που υπηρετούν στη βρετανική αεροπορία αλλά στη βάση της Κύπρου.

Αρχικά, η Kate Middleton μάγεψε τους πάντες με την εμφάνισή της επιλέγοντας κόκκινη, πλισέ midi φούστα από Emilia Wickstead συνδυάζοντας την με κοντή, πλεκτή μαύρη ζακέτα και ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο.

GNTM: Η Ξανθούλα μιλά για την «τριάδα της φωτιάς» και «καρφώνει» τη Μέγκι

Έπειτα, ο William παραχώρησε τη θέση του και άφησε τη σύζυγό του να μιλήσει στις οικογένειες που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.


https://www.instagram.com/p/Bq_uVCnlE_h

Η Middleton ευχαρίστησε τις οικογένειες και όσους υπηρετούν μακριά από τα σπίτια τους και εξήγησε πως θεωρεί αυτήν την θυσία μεγαλειώδη, ειδικά τις ημέρες των γιορτών που κάποιοι πρέπει να εργάζονται μακριά από το σπίτι και τους δικούς τους ανθρώπους.

Έπειτα, η Kate αποκάλυψε πως η ίδια και ο πρίγκιπας William θα βρεθούν σήμερα στην Κύπρο για να διογανώσουν ένα πάρτι για τους ανθρώπους που εργάζονται για τη βρετανική αεροπορία, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολύ πολύ κοντά το royal ζευγάρι.



Δες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης στην gallery που ακολουθεί και όπως δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram.