Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες και η φουσκωμένη κοιλιά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες και η φουσκωμένη κοιλιά της

Μα δες τη πόσο έχει φουσκώσει

Μετά από ένα περίεργο Σαββατοκύριακο και δημοσιεύματα που μας αποκάλυπταν την αιτία που οι δύο δούκισσες του Παλατιού είναι τσακωμένες και δεν μιλιούνται, ήρθε για πρώτη φορά απάντηση από το παλάτι σχετικά με αυτό το θέμα. Οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν και η δήλωση ανέφερε, πως ποτέ δεν λογομάχησαν και ούτε η Kate έφυγε από το παλάτι κλαίγοντας λίγο πριν τον βασιλικό γάμο Harry-Meghan.

Και ύστερα από όλη αυτή τη «φασαρία» η Meghan και ο Harry έκαναν και την πρώτη τους έξοδο στο Λονδίνο. Στις παπαρατσίστικες φωτογραφίες, στις οποίες και απαθανατίστηκαν είδαμε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex σε πολύ όμορφες στιγμές, όμως καταλαβαίνεις πως δεν μπορέσαμε με τίποτα να πάρουμε τα μάτια μας από την φουσκωμένη κοιλίτσα της Meghan.


https://www.instagram.com/p/Bq-3VDPFGTs

Παρά το γεγονός πως η Δούκισσα του Sussex φορούσε ένα σκούρο μπλε φόρεμα και οι φωτογραφίες ήταν κάπως μακρινές, είδαμε πως η κοιλιά της έχει αρχίσει πια και φουσκώνει πολύ. Η Meghan και ο σύζυγός της παρευρέθηκαν σε μία Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Λουκά την Τρίτη και ο φακός τους τσάκωσε τη στιγμή που έβγαιναν από την πίσω πόρτα, προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε το royal ζευγάρι σε παπαρατσίστικες φωτογραφίες και κάπως μας άρεσε που τους είδαμε έτσι σε μία καθημερινή στιγμή τους. Στην ίδια έξοδο εθεάθησαν επίσης οι νέοι γονείς Pippa Middleton και James Matthews, αλλά και ο αδερφός της James Middleton με τη σύντροφό του Donna Air.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το παλάτι σχολιάζει για πρώτη φορά την κόντρα ανάμεσα στη Meghan Markle και την Kate Middleton

Με πληροφορίες από το JustJared

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr