Τα «Φιλαράκια» μόλις έκαναν ακόμη ένα ρεκόρ που δεν φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα «Φιλαράκια» μόλις έκαναν ακόμη ένα ρεκόρ που δεν φαντάζεσαι

Στοίχημα πώς δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που «Τα Φιλαράκια» έκαναν την εμφάνισή τους στις οθόνες μας, και ακόμη δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο που να μη τα βλέπουμε σε επανάληψη. Η αγαπημένη σου σειρά όμως σημείωσε ένα ακόμη -ας το πούμε- ρεκόρ και πάμε στοίχημα πως δεν θα βρεις με τίποτα τι έκανε.

Εκτός και αν χρησιμοποιείς Netflix. Η σειρά παίζει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και όπως πολλοί χρήστες ανέφεραν, παρατήρησαν πως η σειρά έληγε (και δεν θα έπαιζε ξανά) την 1η Ιανουαρίου του 2019. Και όπως καταλαβαίνεις μόλις το είδαν αυτό, τα έχασαν και τρομοκρατήθηκαν κιόλας.

Τη Δευτέρα όμως που μας πέρασε η πλατφόρμα επιβεβαίωσε πως η αγαπημένη σειρά του NBC θα παραμείνει διαθέσιμη για όλο το 2019 στην Αμερική και σύμφωνα με τους Times αυτός ο έξτρα χρόνος κόστισε κάτι παραπάνω στο Netflix.

Η εταιρεία θα καταβάλει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει να έχει την άδεια χρήσης του προγράμματος από τον ιδιοκτήτη της WarnerMedia. Η πλατφόρμα, που είχε αποκτήσει και τα 236 επεισόδια την 1η Ιανουαρίου 2015, είχε προηγουμένως καταβάλει 30 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη ροή της εκπομπής.

Διάβασε ακόμη: Πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια μπλεγμένος σε ληστεία σε σούπερ μάρκετ;

Κεντρική φωτογραφία:Courtesy Everett Collection