Η λεπτομέρεια στην εγκυμοσύνη της Meghan Markle που δεν γνώριζες μέχρι τώρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η λεπτομέρεια στην εγκυμοσύνη της Meghan Markle που δεν γνώριζες μέχρι τώρα

Και δεν ξέραμε κι εμείς

Περίπου τέσσερις μήνες απομένουν μέχρι την ημέρα που η Meghan Markle θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry και πλέον έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πολλές λεπτομέρειες γύρω από αυτή. Μέχρι πριν ξέραμε μόνο τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν σχετικά με το φύλο του μωρού, τώρα μάθαμε κάτι ακόμη που αφορά στη γέννα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Meghan Markle έχει σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο, οπότε τι την εμποδίζει από το να το κάνει ακόμη μία φορά; Η μέλλουσα μαμά σύμφωνα με πληροφορίες του Vanity Fair ίσως έχει αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι της. Οι επιλογές της είναι δύο, είτε αυτή, είτε σε κάποιο νοσοκομείο στο Windsor, όπου και θα μένει από τη νέα χρονιά, μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της. Όποιο από τα δύο και αν επιλέξει, δεν θα είναι σίγουρα στο St. Mary’s Hospital στην ειδική πτέρυγα, όπου η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William καλωσόρισαν τα τρία τους παιδιά.

Η επιλογή αυτή φαίνεται πως ήταν ιδανική για τον George, τη Charlotte και τον 7 μηνών Louis, αλλά το μικρό τους ξαδερφάκι υπάρχουν πιθανότητες να γεννηθεί στο σπίτι. Μία γιατρός όμως εξηγεί, γιατί η γέννα στο σπίτι εγκυμονεί κινδύνους για τη Meghan Markle. Όχι μόνο δεν έχει γεννήσει ξανά, αλλά η ηλικία της και το γεγονός πως είναι μία έγχρωμη γυναίκα, είναι μερικοί από τους παράγοντες που τη θέτουν σε κίνδυνο. Οι έγχρωμες γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν προεκλαμψία, η ίδια επιπλοκή κατά την εγκυμοσύνη που οδήγησε την Kenya Moore σε πρόωρο τοκετό τον προηγούμενο μήνα.

Η προεκλαμψία χαρακτηρίζεται από υψηλή αρτηριακή πίεση, πρησμένα πόδια και πρόβλημα στο ήπαρ και τα νεφρά. Αλλά ακόμα κι αν αυτή η επιπλοκή δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην εγκυμοσύνη της Meghan, θα μπορούσε να εμφανιστεί στην πορεία. Ας ελπίσουμε ότι η Meghan γνωρίζει όλες τις επιλογές της - και τους παράγοντες κινδύνου - προτού λάβει τελικές αποφάσεις σχετικά με τη γέννα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τη φροντίσουν ανεξάρτητα από το που θα γεννήσει το μωρό της. Είναι μία royal στην τελική.

Διάβασε ακόμη: Kate Middleton-Meghan Markle: Η ένταση μεταξύ τους και οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές