Αυτό πόνεσε: Η δήλωση του Brad Pitt για τον χωρισμό του από τη Jolie θα συζητηθεί

9 SHARES

Και δεν ήταν αυτή που φαντάζεσαι

Πριν από μία εβδομάδα μάθαμε πως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πήραν επιτέλους μία απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους και ευτυχώς τα βρήκαν χωρίς να χρειαστεί να πάνε σε δίκη εν τέλει. Το «μαρτύριο» τελείωσε έπειτα από δύο χρόνια και πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε υπογεγραμμένο κι επίσημα το διαζύγιό τους.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως ένας από τους δύο κάπως, κάπου στο βάθος θα το έχει μετανιώσει, ο Brad Pitt έκανε μια δήλωση που «πόνεσε» ακόμη κι εμάς. Παρά το γεγονός πως η Angie ήταν αυτή που έκανε την αίτηση διαζυγίου, ο ηθοποιός ανέφερε πως κι αυτός πλέον είναι πολύ άνετος με την απόφαση και δεν μετανιώνει καθόλου με την εξέλιξη.

Μάλιστα μια πηγή ανέφερε στο HollywoodLife, πως ο Brad πιστεύει ότι η Angelina και οι τακτικές της στο διαζύγιό τους θα συνεχίσουν να είναι υποκριτικές εκδικητικές και ελεγχόμενες. Η μακρά αυτή διαδικασία του χωρισμού τους και ο «πόλεμος» για την επιμέλεια των παιδιών τους, το μόνο που έκανε ήταν να ενισχύσει την αποφασιστικότητα του Brad και να αισθάνεται πιο σίγουρος από ποτέ, πως το διαζύγιό του με την Angelina ήταν το πιο σωστό πράγμα που έχει κάνει γι’ αυτόν.

Σκληρά λόγια είπε που σίγουρα δεν περιμένεις να ακούσεις όταν είσαι 12 χρόνια με κάποιον. Ωστόσο οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε, πως εκείνος προσπάθησε πολλές φορές στις αρχές να προσεγγίσει και την Angie και τα παιδιά.

Διάβασε ακόμη: Αυτά τα δώρα κάνει ο Brad Pitt στα παιδιά του για τα κερδίσει από την Angelina Jolie

9 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ