Chicago West & True Thomspon: Γιατί οι φωτογραφίες τους έριξαν το Instagram;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Chicago West & True Thomspon: Γιατί οι φωτογραφίες τους έριξαν το Instagram;

Δεν χορταίνουμε να τις κοιτάμε

Αυτή την εικόνα πραγματικά δεν μπορούμε να την αντέξουμε. Από τη στιγμή που είδαμε τις φωτογραφίες της Chicago West και της True Thompson, έχουμε μείνει πάνω από τις συσκευές μας και περιμένουμε το επόμενο update που θα κάνει η reality star. Σου έχουμε πει και έχουμε παραδεχτεί πως οι Kardashians έχουν τα πιο όμορφα και χαριτωμένα μωρά. Και αυτό θέλησαν να μας αποδείξουν για μία ακόμη φορά.

Η Chicago West, η μικρότερη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, που ήρθε στον κόσμο πριν από 10 μήνες φαίνεται πως περνά τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι της θείας Khloe στο Cleveland, και αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι της Kim είναι όλοι άρρωστοι και δεν ήθελαν να κολλήσουν και το μωρό. Εκεί που είναι η Chi όμως έχει την καλύτερη παρέα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την επτά μηνών ξαδέρφη της, True Thompson.

Δες και αυτό: Η True Thompson είπε την πρώτη της λεξούλα και η Khloe δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα

Η Khloe Kardashian έχει ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες τους στο account της στο Instagram και οι δύο μικρές έχουν καταφέρει να «ρίξουν» το Internet. Αρχικά οι δύο μικρές πήγαν για ψώνια (φυσικά μαζί με την Khloe στα καροτσάκια τους) και σαν να μην έφτανε που η εικόνα ήταν χαριτωμένη από μόνη της, η Chicago προσπαθούσε να πιάσει το χέρι της True από το άλλο καρότσι. Στη συνέχεια οι δύο μικρές αποκοιμήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, μετά την κουραστική βόλτα.

Στοιχηματίζουμε πάντως, πως αν η τρίτη της παρέας (aka Stormi Jenner) μάθαινε πως οι δύο ξαδέρφες είναι μαζί κι εκείνη μόνη της, σίγουρα θα θύμωνε. Εντάξει, προφανώς και αστειευόμαστε, τις φαντάζεσαι όμως και τις τρεις μαζί; Θα ήταν ακόμη καλύτερη η εικόνα αυτή.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Έξαλλες οι Kardashians: Kim και Khloe απαντούν στις φήμες απιστίας προς την Kylie Jenner