Το αστείο σχόλιο του πρίγκιπα William για την Kate Middleton δεν έγινε άδικα viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αστείο σχόλιο του πρίγκιπα William για την Kate Middleton δεν έγινε άδικα viral

Το χιούμορ είναι οικογενειακό χάρισμα μάλλον

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει στους πρίγκιπες Harry και William, αυτό είναι τα εύστοχα και χιουμοριστικά σχόλια που κάνουν κάθε τόσο στις συζύγους τους και ειδικά όταν βρίσκονται σε κάποια επίσημη ομιλία ή συγκέντρωση. Και στην επίσκεψη που έκανε ο William με την Kate Middleton στην αεροπορική βάση της Λεμεσού στην Κύπρο φυσικά και είπε την ατάκα του για μία ακόμη φορά.

Ατάκα η οποία έγινε viral, και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Όπως θα θυμάσαι για εκείνη τη επίσκεψη η Kate Middleton επέλεξε ένα πολύ άνετο και chic ταυτόχρονα outfit, που αποτελούνταν από ένα μπλε σκούρο παντελόνι, ένα λευκό top κι ένα πράσινο χακί σακάκι. Και το outfit αυτό θύμισε κάτι στον William, με το οποίο την παρομοίασε κιόλας, κάνοντας τους στρατιωτικούς -και όχι μόνο- να ξεσπούν σε γέλια. Αν μη τι άλλο τους έφτιαξε τη διάθεση.

Όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge πόζαραν μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για μια αναμνηστική φωτογραφία με το στρατιωτικό προσωπικό αστειεύτηκε με το ντύσιμο της, λέγοντας πως μοιάζει με το δέντρο. «Η γυναίκα μου καμουφλάρεται δίπλα στο δέντρο», είπε την ώρα που τους φωτογράφιζαν με τον κόσμο, αλλά και την ίδια την Kate να ξεσπούν σε γέλια.

Είναι κάπως ιδιαίτερο το χιούμορ τους είναι η αλήθεια, όμως πάντα καταφέρνουν να γίνονται viral. Δες στο βίντεο τη στιγμή της ατάκας.



Διάβασε ακόμη: Harry-Meghan Markle:Δεν πιστεύουμε αυτό που μόλις έγινε στην πιο όμορφη στιγμή του γάμου τους