Harry-Meghan Markle:Δεν πιστεύουμε αυτό που μόλις έγινε στην πιο όμορφη στιγμή του γάμου τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan Markle:Δεν πιστεύουμε αυτό που μόλις έγινε στην πιο όμορφη στιγμή του γάμου τους

Η πιο όμορφη κίνηση

Έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από την ημέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, και ακόμη το θυμόμαστε σα να ήταν χθες. Ο γάμος τους ήταν από αυτούς που σημάδεψαν το 2018 και αυτός ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, με το παιδάκι που περιμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Θυμάσαι όμως ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή από τον γάμο του Harry και της Meghan; Καλά σκέφτεσαι ήταν πολλές, όμως στην «ιστορία» έχει μείνει αυτή που πρίγκιπας Κάρολος παρέδωσε τη νύφη (aka Meghan Markle) στον γαμπρό Harry. Και αυτή η όμορφη στιγμή πήρε μια απίστευτη τροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα, ο Κάρολος μετέτρεψε σε κορνίζα τη φωτογραφία που τον δείχνει να συνοδεύει τη νύφη στον γαμπρό.

Η royal ανταποκρίτρια Rebecca English της Daily Mail έκανε πριν από δύο ημέρες ένα tweet στο οποίο έλεγε πως υπάρχει μία ασπρόμαυρη κορνίζα της συγκεκριμένης στιγμής σε κοινή θέα στο Clarence House, την επίσημη οικία του Κάρολου. «Ήταν πολύ συγκινητικό και δείχνει πόσο σημαντική για εκείνον ήταν εκείνη η στιγμή.

Δυστυχώς η Rebecca στο tweet της δεν είχε βάλει τη φωτογραφία, κι έτσι δεν μπορούμε να δούμε αυτήν τη κίνηση του Κάρολου. Μπορείς όμως να ξαναθυμηθείς την όμορφη στιγμή του γάμου κοιτάζοντας το βίντεο παρακάτω. Ίσως μπορέσεις περίπου να κάνεις μια εικόνα του πως θα ήταν αυτή η κορνίζα.



Διάβασε ακόμη: Η λεπτομέρεια στην εγκυμοσύνη της Meghan Markle που δεν γνώριζες μέχρι τώρα