GNTM: Μια νέα κόντρα γεννιέται που κανείς δεν πρόσεξε

GNTM: Μια νέα κόντρα γεννιέται που κανείς δεν πρόσεξε

Περιμένουμε το νέο επεισόδιο

Κάποιες ώρες μας χωρίζουν από το νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model και η αγωνία/λαχτάρα μας για το τι θα δούμε είναι πάντα μεγάλη. Βέβαια μπορεί να σκεφτείς πως τώρα που έφυγε και η Μικαέλα ίσως να μην είναι τόσο καλό, όμως πιστεύουμε πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί μόνη της η Εύη, χωρίς την τριάδα της.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου πάντως, φαίνεται κάπως στεναχωρημένη και καταβεβλημένη, με την Άννα Αμανατίδου να σχολιάζει πως το παίζει θύμα τώρα που έμεινε μόνη της. Υπομονή όμως μέχρι αύριο που θα το δούμε. Για την ώρα λέμε να εστιάσουμε σε μία νέα κόντρα, διαμάχη, διαφωνία, όπως θέλεις πες τη, που φαίνεται να δημιουργείται. Η Έλντα έχει επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι, σε σημείο που έχει σχεδόν επισκιάσει την Εβελίνα, που ακούει συνεχώς τα καλύτερα λόγια.

Αυτό μάλλον το έχει αντιληφθεί και η ίδια και βάζει τα μεγάλα μέσα για να τραβήξει την προσοχή, που δεν είναι άλλο από το να κλαίει. Κάτι που απ’ ό,τι είδαμε στο τρέιλερ βγάζει εκτός εαυτού την Έλντα, η οποία σχολιάζει πως δεν γίνεται να πηγαίνει σε μια γωνιά και να κλαίει κάθε τρεις και λίγο, και πως μπορεί κι εκείνη να ακολουθήσει την ίδια μέθοδο αν χρειαστεί.

Θεωρείς κι εσύ πως υπάρχει μια ένταση ανάμεσα στα δύο αυτά κορίτσια; Θα το ανακαλύψουμε αύριο.


https://www.instagram.com/p/BrIsPr0FG27

Διάβασε ακόμη: GNTM: Από ποια παίκτρια ζήτησε «συγνώμη» η Μικαέλα Φωτιάδη;