Κιόλας; Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό και η star πέταξε ήδη το δαχτυλίδι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κιόλας; Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό και η star πέταξε ήδη το δαχτυλίδι της

Plus: Το unfollow στο Instagram ήρθε άμεσα

Έχει περάσει περίπου μία εβδομάδα από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση για τον χωρισμό της διάσημης τραγουδίστριας και του συζύγου της και έχουμε ξαφνιαστεί με τις εξελίξεις. Η φήμη για τον χωρισμό αναφέρει πως ο σύζυγος της την απάτησε, όμως η πέτρα του σκανδάλου αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον ράπερ.

Η 26χρονη ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί μια αδιάφορη στάση και από τις κινήσεις της είδαμε πως δεν την ενόχλησε και πολύ ο χωρισμός αυτός. Μάλιστα λίγες ημέρες μετά η τραγουδίστρια όχι μόνο κυκλοφόρησε πιο όμορφη και ανανεωμένη, αλλά δεν φορούσε καν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Δες και αυτό: Ένα 24ωρο μετά τον χωρισμό της, η star μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της

Η Cardi B απαθανατίστηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν και έφτασε στο Madison Square Garden για την εμφάνιση της για το iHeartRadio Jingle Ball και έδειχνε καλύτερα από ποτέ. Μάλιστα είχε «ξεφορτωθεί» και το δαχτυλίδι που φορούσε και πόζαρε με ένα πλατύ χαμόγελο. Και αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει, είτε δεν την έχει επηρεάσει καθόλου ο χωρισμός της, είτε απλά προσπαθεί να καμουφλαριστεί πίσω από αυτή τη χαρούμενη κατάσταση και να μη δείχνει τα πραγματικά της συναισθήματα.


https://www.instagram.com/p/BrK8NTjn42I

Να σου πούμε επίσης πως η Cardi έκανε τον Offset unfollow και στο Instagram, που σημαίνει πως η κατάσταση αυτή είναι οριστική.

Διάβασε ακόμη: Η επίσκεψη του William και της Kate Middleton στην Κύπρο έκρυβε μια απρόσμενη έκπληξη