Η αντίδραση της Kylie Jenner στις φήμες περί απιστίας ήταν απλά επική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση της Kylie Jenner στις φήμες περί απιστίας ήταν απλά επική

Το πήρε κάπως πιο ψύχραιμα από τις αδερφές της

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε είδηση που ήθελε τον Travis Scott να έχει απατήσει την Kylie Jenner και να βρίσκονται ένα βήμα από τον χωρισμό. Φυσικά και το δημοσίευμα αυτό, όχι μόνο δεν ίσχυε γιατί απλά διαψεύστηκε, αλλά και γιατί όπως αποδείχθηκε στην πορεία το δημοσίευμα αυτό ήταν απλά fake.

Η Khloe και η Kim Kardashian είναι αλήθεια πως το πήραν κάπως πιο βαριά από την ίδια την Kylie, η οποία μας απέδειξε πως δεν την ενδιαφέρει τι λένε οι κακές γλώσσες. Και πώς το έκανε αυτό; Ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και με μια της κίνηση μας έδειξε πως αφήνει πίσω της τις φήμες και προχωράει μπροστά με την κόρη της και τον σύντροφό της.

Η νεαρή star ετοίμαζε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που έβαλε κάτω από το δέντρο της και σαν να μας αποκάλυψε με κάποιο τρόπο πως τα πράγματα με εκείνη και τον Travis έχουν σοβαρέψει. Μετά τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι, η Kylie μας έδειξε τα δώρα της, τα οποία είχαν επάνω ταμπελάκια που έλεγαν «daddy» aka μπαμπάς, και «wifey» aka σύζυγος. Και σε ρωτάμε εμείς τώρα, τι προσπαθεί να μας πει με αυτό η 21χρονη;

Μήπως υπάρχει στη σχέση τους κάποια εξέλιξη που δεν γνωρίζουμε;

Διάβασε ακόμη: Έξαλλες οι Kardashians: Kim και Khloe απαντούν στις φήμες απιστίας προς την Kylie Jenner