Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος ποζάρουν στα social media στο πιο επικό throwback

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος ποζάρουν στα social media στο πιο επικό throwback

Έχουμε μείνει και την κοιτάζουμε

Αν είσαι άνθρωπος της νύχτας, aka σου αρέσει να βγαίνεις σε clubs, μπουζούκια κ.ο.κ, θα ξέρεις πως φέτος ένα από τα σχήματα στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας είναι και η Δέσποινα Βανδή που τραγουδά με τον Αντώνη Ρέμο. Αν μας ρωτάς είναι ίσως ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού χειμώνα, και δεν στο κρύβουμε, θέλουμε πολύ να πάμε.

Μέχρι όμως να πάρουμε αυτήν την απόφαση –και για να μας βοηθήσει ενδεχομένως- η Δέσποινα Βανδή πόσταρε στο Instagram account της το πιο επικό throwback που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Αν μέχρι τώρα πίστευες πως αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται στην πίστα έκανες λάθος. Τόσο η Δέσποινα, όσο και ο Αντώνης Ρέμος, είναι δύο καλλιτέχνες με σημαντικό υπόβαθρο και γι’ αυτό αποτελούν κι ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της φετινής σεζόν.

Όμως το 2018 δεν είναι η πρώτη τους χρονιά μαζί. Όπως μας έδειξε η τραγουδίστρια μέσα από το account της το 1991 είχαν συνεργαστεί ξανά και προφανώς δικαιολογημένα δεν το θυμάσαι. Το ενδεχόμενο να το θυμάσαι είναι μικρό μιας και είτε θα ήσουν αγέννητη, είτε δεν θα ήσουν πάνω από δέκα χρονών.

«Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο 27 χρόνια τώρα! Άπατοι πήγαμε τότε!! Λες να έφταιγε το look μας Αντώνη;;;», έγραψε η Δέσποινα στη λεζάντα της φωτογραφίας της και τα likes έπεσαν βροχή. Με τη σειρά του ο Αντώνης σχολίασε: «Έπρεπε να περάσουν 27 χρονια για να κάνουμε επιτυχία μαζί».

Δες τη φωτογραφία παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Δέσποινα Βανδή-Μελίνα Νικολαίδη: Η σπάνια έξοδος που σχολιάστηκε έντονα