Εγκυμοσύνη έκπληξη στο Hollywood! Το διάσημο ζευγάρι περιμένει δίδυμα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εγκυμοσύνη έκπληξη στο Hollywood! Το διάσημο ζευγάρι περιμένει δίδυμα;

Ψέμα ή πραγματικότητα;

Μετά από έναν υπέροχο γάμο και δύο παιδάκια που έχουν αποκτήσει μαζί, οι δύο stars του Hollywood φαίνεται πως είναι έτοιμο να γίνουν ξανά γονείς και μάλιστα σε δίδυμα. Το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού θέλει το διάσημο ζευγάρι, όχι μόνο να περιμένουν παιδιά, αλλά να έχουν ήδη βρει και τους νονούς τους.

Ο λόγος για τη Mila Kunis και τον Ashton Kutcher, οι οποίοι σύμφωνα με το περιοδικό ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένεια τους κατά δύο μέλη ακόμη. Οι δύο ηθοποιοί συνειδητοποίησαν πως όσο θα περνούν τα χρόνια τα παιδιά τους (Wyatt και Dimitri) θα έχουν μόνο ο ένας τον άλλο, οπότε σκέφτηκαν πως είναι μια καλή ιδέα να τους χαρίσουν αδερφάκια. Το Gossip Cop ωστόσο έρχεται να διαψεύσει αυτό το δημοσίευμα και την είδηση παράλληλα, ενώ δεν ισχύει ούτε το ότι επέλεξαν τη Demi Moore και τον Bruce Willis να γίνουν οι νονοί τους.

Εκπρόσωποι του ζευγαριού διαψεύδουν εκ μέρους τους την είδηση της εγκυμοσύνης και μας θύμισαν πως σε συνέντευξη της πέρυσι είχε δηλώσει πως ήθελε μόνο δύο παιδάκια στη ζωή της και τα απέκτησε. Είχε πει μάλιστα πως είναι σκληρό όταν τα παιδιά σε ξεπερνούν και είναι προτιμότερη η ισότητα. «Τώρα που είμαστε τέσσερις στο σύνολο είμαστε μια χαρά», είχε πει η ηθοποιός στη συνέντευξή της.

Όπως κατάλαβες αυτή η εγκυμοσύνη δεν ισχύει σε κανένα επίπεδο.

Διάβασε ακόμη: Το ζευγάρι του Hollywood ανταλλάσσει το πιο καυτό φιλί στη μέση του δρόμου