Τα καρφιά του πατέρα του Βασάλου για τη ζωή του παίκτη μετά το Survivor και τη σχέση με τη Βαλαβάνη

3 SHARES

Τι αποκάλυψε ο πατέρας του πάλαι ποτέ παίκτη του Survivor

Μια αρκετά αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου. Σύμφωνα με το Γιάννη Βασάλο, οι σχέσεις με το γιο του περνούν μια μικρή κρίση μιας και δεν βλέπονται πια όπως παλιά:

«Παλιά ήμασταν όλη μέρα στο γυμναστήριο, δουλεύαμε μαζί. Εκείνος έχει πια την τηλεόραση και είναι δύσκολο η επαφή μας να είναι όπως στο παρελθόν. Η ζωή του Κωνσταντίνου έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι… Ο χρόνος θα δείξει τι θα φέρει όλο αυτό».

Μάλιστα αυτή η αλλαγή στη ζωή του Κωνσταντίνου μετά το παιχνίδι, φαίνεται πως έχει δυσκολέψει τη ζωή του πατέρα του σημαντικά:

«Κουράζομαι παραπάνω τώρα που ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εκτός γυμναστηρίου. Έκανε καλά τη δουλειά του και είναι αγαπητός. Ως παγκόσμιος πρωταθλητής διαθέτει το know-how και έπρεπε να βρω κάποιον στη θέση του και ουσιαστικά να ξεκινήσω από την αρχή».

Διάβασε κι αυτό: Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει 6 μηνών έγκυος

Όσο για τη σχέση του Κωνταντίνου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο πατέρας του αρκέστηκε να σχολιάσει τον ρόλο του παππού που θα μπορούσε υποθετικά να παίξει κάποια στιγμή:

«Νομίζω ότι κάθε φάση της ζωής έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτού του είδους το συναίσθημα δεν το έχω ζήσει ακόμη, οπότε με σωστή διαχείριση είναι καλοδεχούμενο. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ. Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων παππούς σημαίνει “δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου”. Εμένα δεν με ενοχλεί ο τίτλος του παππού, αλλά η φυσική κατάστασή του!».

 

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ