Οι απίστευτες ατάκες της Ξανθούλας για τα κορίτσια του GNTM

Οι απίστευτες ατάκες της Ξανθούλας για τα κορίτσια του GNTM

Τι είπε για τις πρώην συμπαίκτριές της αλλά και το πρόβλημα υγείας της;

Η Ξανθούλα Τζερεφού μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για το Greece’s Next Top Model, για τη σχέση της με τις υπόλοιπες κοπέλες στο σπίτι αλλά και για το θέμα υγείας που προέκυψε και της κόστισε την παραμονή της στο παιχνίδι.

"Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όταν προσβάλλεις τον άλλο δεν είναι ωραίο, κάναμε υπομονή μια, δυο, τρεις από εκεί και πέρα πρέπει να βγεις κα να πεις αυτό που σου συμβαίνει", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τους λόγους της αποχώρησής της είπε ότι είχε πει ότι ήθελε να φύγει από το παιχνίδι γιατί ένιωθε ότι μέσα από όλο αυτό, αλλοιωνόταν.

Μιλώντας ειδικότερα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είπε ότι "ο διαβήτης είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο επηρεάζεται από ψυχολογικούς παράγοντες". Για τον ανταγωνισμό μέσα στο παιχνίδι είπε ότι αναγνωρίζει ότι θα υπήρχε κάποια νικήτρια, διασαφήνισε όμως ότι δεν μπορεί να κατανοήσει "κάποιες συμπεριφορές".

"Η Ειρήνη νομίζω φάνηκε και στον κόσμο ότι μου έκανε πολύ έντονη επίθεση και δεν με πολυχώνευε, αλλά τί να κάνω;", πρόσθεσε.



Δες και αυτό:

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει 6 μηνών έγκυος