Η Εβελίνα του GNTM ξέσπασε: «Κάνουν σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι»

Η Εβελίνα του GNTM ξέσπασε: «Κάνουν σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι»

Δεν άντεξε άλλο η κοπέλα

Η Εβελίνα του Greece’s Next Top Model μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» στα παρασκήνια του παιχνιδιού λέγοντας ότι την ενοχλεί ότι τα κορίτσια κάνουν σαν να μην είναι η ίδια μέσα στο σπίτι.

"Με ενοχλεί που επειδή δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες με έχουν στην απέξω, δηλαδή είμαι λες και δεν υπάρχω μέσα στο σπίτι, είμαι λες και δεν αγωνίζονται με μένα μέσα στο παιχνίδι", είπε και σημείωσε ότι αναφέρεται "στην παρέα Τσακουρίδου, Καζαριάν, Αμανατίδου, Έλντα, το παρεάκι"..

"Μπορεί να το έχουν δει λίγο αρνητικά αλλά θεωρώ ότι λογικό είναι αν ένα άτομο είναι μόνο του και έχει φθάσει στο σημείο να πιέζεται να μην το πατήσεις", εξήγησε.

Και πρόσθεσε: "Αυτή μας την κίνηση δεν τους άρεσε, την κρίνανε, εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ εγώ σωστό και δεν θα με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι πίσω μου".

Για την Εύη είπε: "Θεωρώ ότι η Εύη είναι ένα καλό κορίτσι το οποίο λόγω καταστάσεων που είχαν προηγηθεί αλλά και λόγω άλλων χαρακτήρων όπως η Μικαέλα και η Μέγκι να μην άφησε να δείξει ποια είναι στην πραγματικότητα και τώρα ίσως σιγά σιγά να φαίνεται ο χαρακτήρας της".