Απίστευτο! Διπλή αποχώρηση από το GNTM - Έφυγε και το μεγάλο φαβορί (video)

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτο! Διπλή αποχώρηση από το GNTM - Έφυγε και το μεγάλο φαβορί (video)

Η διπλή αποχώρηση που μας ξάφνιασε

Επτά κορίτσια είχαν μείνει στο σπίτι του GNTM μετά την εκ νέου αποχώρηση της Άννας Τσακουρίδου και σήμερα το βράδυ καταλήξαμε στην τελική εξάδα.

Τα επτά κορίτσια κλήθηκαν να μάθουν να κινούνται με ρυθμό και στα βήματα, του χορογράφου Nick Marianos ενώ στη δοκιμασία αποχώρησης συμμετείχαν στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της διεθνούς dj Xenia Ghali, “Lay in your Arms”.



Τελικά φαίνεται πώς ο κόπος τους έπιασε τόπο, αφού στο βίντεοκλιπ της Xenia Ghali όπου συμμετείχαν, τα κορίτσια του GNTM ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές και πολύ σέξι.




Έντονα χρώματα, λάμψη, discoballs και αστραφτερά ρούχα, μας μετέφεραν στα υπερβολικά 80s, όπου οι γυναίκες έκαναν εντύπωση με κάθε τους βήμα.



Κι ύστερα, ακολούθησε η διαδικασία αποχώρησης.

Η Άννα Αμανατίδου ήταν η καλύτερη της σημερινής δοκιμασίας με τον χορό και τη συμμετοχή των κοριτσιών του GNTM σε βίντεοκλιπ. Όπως της είπε και η Βίκυ Καγιά στην κυριολεξία τα «έσπασε» γι αυτό και κέρδισε την ασυλία, παραμένοντας στο παιχνίδι για ακόμα μία εβδομάδα.







Τελικά, η αποχώρηση ήταν διπλή. Οι δύο κοπέλες με το χειρότερο χορευτικό, ήταν η Έλντα και η Ειρήνη Ερμίδου. Μετά από απόφαση- σοκ, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως αποχωρούν και οι δύο παίκτριες.







GNTM: Μπόλικο γέλιο με την προσπάθεια των επίδοξων μοντέλων να χορέψουν (video)