Grey’s Anatomy: Την αποκάλυψη που έκανε η Meredith Grey, δεν τη περίμενες σίγουρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Grey’s Anatomy: Την αποκάλυψη που έκανε η Meredith Grey, δεν τη περίμενες σίγουρα

Μας πώς γίνεται αυτό;

Το Grey’s Anatomy ήταν είναι και θα είναι μία από τις αγαπημένες μας σειρές ever, την οποία όσες φορές και αν δούμε σε επανάληψη από τον πρώτο κύκλο θα κλαίμε. Φυσικά και η καλύτερη σεζόν –και με το περισσότερο κλάμα- είναι εκεί που ο Derek Sepherd (aka Patrick Dempsey) πεθαίνει και αποχωρεί από τη σειρά.

Και εδώ έρχεται και η αποκάλυψη της Meredith Grey. Από τότε που οι δρόμοι τους μοιραία χωρίστηκαν στη σειρά, στην 11η σεζόν, η σχέση τους είχε την ίδια μοίρα και στην πραγματική ζωή. Η Ellen Pompeo σε συνέντευξή της αναφέρει πως έχει να μιλήσει με τον συμπρωταγωνιστή της από το 2015 (δηλαδή τρία χρόνια) και εξηγεί το γιατί.

Αν περιμένεις να ακούσεις κάτι κακό, μάλλον θα σε απογοητεύσουμε γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της 49χρονης ηθοποιού δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους. Πάντα είχαν μία αθόρυβη φιλία και έτσι παραμένει. «Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που έφυγε από τη σειρά», είπε η Ellen Pompeo στο Red Table Talk show που παρουσιάζουν οι Jada Pinkett Smith, Willow Smith και Adrienne Banfield-Norris. «Δεν έχω άσχημα ή κακά συναισθήματα γι’ αυτόν. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και κάναμε μαζί το καλύτερο τηλεοπτικό δίδυμο που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και έκανε 11 υπέροχες σεζόν.

Συνήθως, όταν οι άνθρωποι εγκαταλείπουν μια σειρά, πρέπει να επανέλθουν οι ίδιοι, να δουν ποιοι είναι χωρίς τη σειρά, γιατί όλο αυτό καταλαμβάνει πολύ από τη ζωή σου. Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις ποιος είσαι χωρίς αυτό. Έτσι, καταλαβαίνεις πως δεν έχουμε μιλήσει, αλλά θα έχω πάντα μια θέση στην καρδιά μου για τον Patrick».

Διάβασε ακόμη: Ο Ντέρεκ επέστρεψε στο Grey's Anatomy και κλαίμε ήδη απο συγκίνηση (video)