GNTM: Το πραγματικό Greece’s Next Top Model δε βρίσκεται μέσα στο σπίτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM: Το πραγματικό Greece’s Next Top Model δε βρίσκεται μέσα στο σπίτι

Αλλά στα παρασκήνια

Το πιο απρόσμενο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model παρακολουθήσαμε εχθές και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Ήταν το πιο εντυπωσιακό και το πιο απρόσμενο επεισόδιο, το οποίο μας άφησε με πολλές απορίες αλλά και κάποια χαρά (;).

H Ειρήνη Ερμίδου και η Έλντα Λάσκα αποχώρησαν από το σπίτι του reality μοντέλων και κάπως έτσι μπήκαμε στην τελική πεντάδα μετρώντας αντίστροφα για τον τελικό και την ανάδειξη του Greece’s Next Top Model. Και αν μέχρι τώρα πίστευες πως το πιο καλό μοντέλο βρίσκεται μέσα στο σπίτι έκανες λάθος.

Το πραγματικό next top model δεν είναι μέσα στο σπίτι αλλά στα παρασκήνια και αυτή δεν είναι άλλη από την κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, τη Ροζαλία. Το μικρό κορίτσι, εκτός του ότι έχει μία πολύ cool μαμά (αγαπάμε Ζενεβιέβ), έχει και στυλ, κάτι που είδαμε στο instagram account της Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα boomerang με τη μικρή Ροζαλία να κάνουν floss dance.


https://www.instagram.com/p/BrQFRezIIWp

Στα stories της, επίσης, θα δεις κι ένα ακόμη βίντεο που δείχνει τη Βίκυ Καγιά να της λέει: «Πάντα προσπαθείς και είσαι πρόθυμη να κάνει τις πιο ωραίες πόζες. Το καλύτερο σου όμως είναι όταν χορεύεις και κάνεις πασαρέλα. Ροζαλία είσαι το Next Top Model».

Δες το βίντεο:



Διάβασε ακόμη: GNTM: Έλυσαν τελικά την παρεξήγηση Έλντα και Εβελίνα και ποιος ο ρόλος της Εύης;