Julia Roberts: Έγινε viral για τον πιο «άβολο» χαρακτηρισμό

Julia Roberts: Έγινε viral για τον πιο «άβολο» χαρακτηρισμό

Είναι αυτός ο πιο αστείος τίτλος που έχουμε δει ποτέ σε εφημερίδα;

Τις τελευταίες ώρες το όνομα της Julia Roberts ακούγεται αρκετά έντονα στο διαδίκτυο και αυτό εξαιτίας ενός τίτλου στη Νεοϋορκέζικη τοπική εφημερίδα, The Post-Journal. Η εφημερίδα έβαλε σε άρθρο της έναν πραγματικά αστείο τίτλο, που προκάλεσε γέλιο όχι μόνο στους αναγνώστες του εντύπου αλλά και σε αυτούς που το είδαν σε online μέσα.

Ο τίτλος της εφημερίδας για το κείμενο της ηθοποιού έγραφε: «Η Julia Roberts θεωρεί πως η ζωή της και οι τρύπες της καλυτερεύουν όσο μεγαλώνει». Και εδώ θέλουμε την προσοχή σου. Πριν αρχίσεις να γελάς κι εσύ να σου πούμε πως το τυπογραφικό λάθος προφανώς και ήταν η λέξη τρύπες, aka holes.

Ο κανονικός τίτλος, ο οποίος και διορθώθηκε στην πορεία έγραφε: «life and roles get better with age». Μέχρι όμως να γίνει η διόρθωση τον τίτλο αυτό τον διάβασαν πολλοί και ψυχαγωγήθηκαν αρκετά, αφού το θεώρησαν τρομερά αστείο. Η ηθοποιός Busy Philipps, ήταν μία από αυτές που αναπαρήγαγαν το δημοσίευμα, ανεβάζοντας στο Twitter το εξής.

«Γι’ αυτό είναι μια star του σινεμά. Οι δικές μου τρύπες (ρόλοι κανονικά χωρίς το λάθος) μόνο χειροτερεύουν όσο μεγαλώνω», έγραψε η Busy στην ανάρτησή της, με έναν άλλο χρήστη να σχολιάζει «αυτό είναι το καλύτερο τυπογραφικό λάθος που έχει κάνει ποτέ, η τρομερή τοπική μας εφημερίδα».

Και δε θα διαφωνήσουμε καθόλου. Μπορεί στην ελληνική μετάφραση να μη φαίνεται ωραίο και αστείο, στην πρωτότυπη έκδοσή του όμως, είναι πραγματικά αστείο.

Διάβασε ακόμη: Η Julia Roberts έχει αδυνατίσει υπερβολικά. Δες την!