Η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου και το σαρδάμ στην έναρξη του δελτίου ειδήσεων

Η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου και το σαρδάμ στην έναρξη του δελτίου ειδήσεων

Το πρώτο δελτίο του καναλιού βγήκε στον αέρα μετά από πολλές εβδομάδες και ο χαιρετισμός του Νίκου Χατζηνικολάου έκρυβε εκπλήξεις και πολλά υπονοούμενα.

Ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων άνοιξε το δελτίο με ένα σαρδάμ και ένα διπλό μήνυμα. «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαστε και πάλι μαζί! Απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό στους πολλούς που ξέρουμε ότι χαίρονται που χαιρόμαστε... που είμαστε πάλι μαζί! Στους άλλους, τους λίγους, που φοβούνται και ανησυχούν που το δελτίο αυτό είναι πάλι εδώ, υποσχόμαστε να επιβεβαιώσουμε τους φόβους και τις ανησυχίες τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από λίγα λεπτά, όταν έδωσε τον λόγο στο Γιώργο Τράγκα επανέλαβε: «Σ΄αυτούς που χαίρονται και είναι οι πολλοί, που είμαστε πάλι εδώ, υποσχόμαστε να τους κάνουμε χαρούμενους με ένα ανεξάρτητο και μαχητικό δελτίο. Στους άλλους, τους λίγους, που δεν χαίρονται υποσχόμαστε να επιβεβαιώσουμε τους φόβους και τις ανησυχίες τους για σκληρή κριτική!»

Το χθεσινό δελτίο σημείωσε ποσοστά κοντά στο 16 % και φάνηκε πόσο έλειψε από το κοινό η ανεξάρτητη φωνή του δελτίου αφού με το καλημέρα έφερε καλές επιδόσεις στο κανάλι του Μπουρναζίου που πέρασε από σαράντα κύματα αλλά βγήκε ενωμένο και δυνατό.