GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «ξεσκεπάζει» την Ξανθούλα και μας δείχνει τον πραγματικό της χαρακτήρα

GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «ξεσκεπάζει» την Ξανθούλα και μας δείχνει τον πραγματικό της χαρακτήρα

Ένα live στο Instagram που τα είχε όλα

Το ανατρεπτικό επεισόδιο της Τρίτης στο Greece’s Next Top Model τα είχε όλα και κατέληξε με τη διπλή αποχώρηση Ειρήνης Ερμίδου και Έλντας Λάσκα. Η Ειρήνη εχθές βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για όλους και για όλα, αναφέροντας επίσης πως η Άννα Αμανατίδου βγάζει κάτι ψεύτικο.

Δεν έμεινε όμως σε αυτά και έκανε και στο account της στο Instagram μερικές ώρες αργότερα ένα live, μαζί με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Στο συγκεκριμένο live ο «Ρονάλντο» ξεσκέπασε την Ξανθούλα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αυτοθυματοποιείται, πως δεν της άσκησε σε καμία περίπτωση bullying και πως ενώ της ζήτησε συγνώμη of camera, εκείνη μετά την έξοδό της, είπε σε συνέντευξη πως δεν το έκανε ποτέ και πως πήρε μαζί της την κάμερα για να δειχθεί.

Σαν καταπέλτης η Ειρήνη μιλώντας για την Ξανθούλα και όσα έκανε μέσα στο σπίτι εξήγησε στους ακολούθους της πως ακριβώς είχε η κατάσταση και μας αποκάλυψε πως το plus size κορίτσι του GNTM δεν ήταν αυτό που ήθελε να δείχνει.



Όσο για το με ποιες κοπέλες έχει κρατήσει επαφή η Ειρήνη και κάνει πολύ παρέα, θα το δεις στο παρακάτω βίντεο. Ιωάννα Σαρρή, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, Χριστιάννα Σκούρα, Ιωάννα Δεσύλλα και Σοφία Ζαχαριάδου.

Δες το βιντεάκι τους παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/BrTM3o4oNo2

Διάβασε ακόμη: Η Εύη Ιωαννίδου έχει παίξει σε διαφημιστικό spot και πάμε στοίχημα πως δεν την είχες παρατηρήσει