Η Emily Ratajkowski αποκαλύπτει τι τρώει και διατηρεί αυτό το σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Emily Ratajkowski αποκαλύπτει τι τρώει και διατηρεί αυτό το σώμα

Ναι, και όμως τρώει

Όταν βλέπεις την Emily Ratajkowski και το σώμα της, το τελευταίο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό και αναρωτιέσαι, είναι το τι τρώει. Και αυτό γιατί με τέτοιο σώμα στην καλύτερη πιστεύουμε πως μένει νηστική ολημερίς. Όμως όχι, η Emily τρώει, και μάλιστα θα εκπλαγείς μόλις διαβάσεις τι ακριβώς.

Σίγουρα στο μυαλό σου την έχεις για το κορίτσι αυτό που τρέφεται αποκλειστικά με σαλάτες, προκειμένου να διατηρήσει το σώμα της, αλλά και τα κιλά της. Λυπούμαστε όμως που θα σου το χαλάσουμε, όμως η 26χρονη καλλονή, μόνο σαλάτα δεν τρώει.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, της αρέσει πάρα πολύ να τρώει κρέας. Έχει ανάγκη τον σίδηρο, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα τη δεις να τρώει μόνο λαχανικά. Της αρέσει να υπάρχει μια ισορροπία στη διατροφή της και στο σώμα της, και γι’ αυτό τρώει εξίσου από όλες τις διατροφικές ομάδες.


https://www.instagram.com/p/BOQ8ZqhDKVM

Όσο για snack; Προτιμάει τα γλυκά από τα αλμυρά. Αν της έρθει η όρεξη να «τσιμπήσει» κάτι θα προτιμήσει ξεκάθαρα όπως αναφέρει ένα cupcake ή ένα κρουασάν σοκολάτας. «Είναι καλό και σημαντικό να δίνεις ένα διάλειμμα που και που στον εαυτό σου», αναφέρει η Emily.

Διάβασε ακόμη: Η Emily Ratajkowski έκανε την πιο σοκαριστική εμφάνιση στην ιστορία της