GNTM: Αυτές είναι οι δοκιμασίες που θα δούμε στον τελικό

GNTM: Αυτές είναι οι δοκιμασίες που θα δούμε στον τελικό

Κι έχουμε μια κάποια ανυπομονησία

Και τι μας χωρίζει από τον τελικό του Greece’s Next Top Model; Ένα Σαββατοκύριακο και δύο ακόμη επεισόδια Δευτέρας-Τρίτης, όπου θα δούμε και τις κοπέλες που θα αποχωρήσουν από την πεντάδα. Εύη Ιωαννίδου, Ειρήνη Καζαριάν, Άννα Αμανατίδου, Εβελίνα Σκίτσκο ή Μαριάννα Παινέση;

Αυτές είναι οι κοπέλες που απαρτίζουν την τελική πεντάδα του GNTM και μετά και τη γκάφα της Ειρήνης Ερμίδου που αποκάλυψε τη δυάδα του τελικού, μένει απλά να δούμε ποια θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως οι κοπέλες που θα διαγωνιστούν στον τελικό είναι τρεις. Ειρήνη Καζαριάν και Εβελίνα Σκίτσκο είναι οι δύο σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ειρήνης Ερμίδου, η τρίτη ποια πιστεύεις ότι μπορεί να είναι;

Δες ακόμη: H δήλωση της Ερμίδου του GNTM για την Αμανατίδου:«Έβγαλε κάτι πολύ ψεύτικο»

Όσο κάνεις (και κάνουμε) διάφορες σκέψεις και εικασίες σου παραθέτουμε τι ακριβώς θα περιέχουν οι δοκιμασίες του τελικού. Οι τρεις φιναλίστ θα κάνουν τρεις διαφορετικές φωτογραφίσεις, όπου και οι τρεις θα έχουν θέμα τα Χριστούγεννα, με κάποιες παραλλαγές όμως.

Η πρώτη αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των τριών κοριτσιών. Η δεύτερη φωτογράφιση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους, όπου και θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα. Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού η τελική τριάδα θα βάλει τα καλά της για μια prive βραδιά με το αγόρι τους. Στη φωτογράφιση αυτή θα συμμετέχει ένας άντρας μοντέλο.

Τα τρία κορίτσια επιπλέον θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μέγαρο Υπατία» μαζί με άντρα μοντέλο. Κάπου εδώ να σου πούμε ότι ο φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός , ενώ στη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης (που υπογράφει όλα τα ρούχα των φιναλίστ), η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η υπέρτατη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τη βραδιά του τελικού θα είναι εκεί και όλες οι παλιές παίκτριες για να στηρίξουν τις συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του Greece’s Next Top Model.

Διάβασε και αυτό: GNTM MEGA spoiler: Η Ειρήνη Ερμίδου αποκάλυψε κατά λάθος την τελική δυάδα

Πηγή: Ethnos.gr