Έγκυος η μεγάλη κόρη του Schwarzenegger: Η δημόσια ερωτική ξομολόγηση του ηθοποιού αγαπημένου της

Πατούλια Κατερίνα
Έγκυος η μεγάλη κόρη του Schwarzenegger: Η δημόσια ερωτική ξομολόγηση του ηθοποιού αγαπημένου της

Γάμος και εγκυμοσύνη μαζί

Η μεγάλη κόρη του Arnold Schwarzenegger, Katherine Schwarzenegger είχε τα γενέθλιά της και με αφορμή τα 29α γενέθλιά της, ο αγαπημένος της Chris Pratt προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό κολάζ με φωτογραφίες της εορτάζουσας αλλά και με κοινές τους πόζες, ο ηθοποιός μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την αγαπημένα του, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά αφεντικό. Το χαμόγελό σου φωτίζει το δωμάτιο. Τιμώ κάθε στιγμή μαζί σου. Ευχαριστώ το θεό που σε έφερε στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για τα φιλιά, τα χαμόγελα, τις συζητήσεις, την αγάπη και την φροντίδα»

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Pratt, που σου υπενθυμίζουμε είναι χώρισε από την επί χρόνια σύζυγό του Anne Faris με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο, εκφράζει δημόσια την αγάπη του.

Διάβασε ακόμα: Από το ζενίθ στο ναδίρ: Πώς η αυτοκρατορία των Kardashians, αρχίζει να διαλύεται

Φυσικά, η εξομολόγηση αυτή φούντωσε τις φήμες για φημολογούμενη εγκυμοσύνη της κόρης του Arni, φήμες που ξεκίνησαν από το εξώφυλλο του αμερικάνικου ΟΚ, το οποίο υποστηρίζει πως το ζευγάρι ετοιμάζει γάμο 1 εκατομμυρίου δολαρίου και πως η Katherine είναι έγκυος μετά από μόλις 6 μήνες σχέσης.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς βλέπει τη σχέση αυτή ο διάσημος ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης Καλιφόρνια, μάλλον ζηλεύει λιγάκι.

Αν δεις την αφιέρωσή του Arni στην κόρη του και το πανομοιότυπο με τον μέλλοντα γαμπρό του κολάζ φωτογραφιών με την Katherine στο Instagram καταλαβαίνεις πως μια ζήλεια υπάρχει!

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω!