Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 16,3 εκατομμυρίων δολαρίων

Πατούλια Κατερίνα
Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 16,3 εκατομμυρίων δολαρίων

H τραγουδίστρια κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο τάραξε την 41χρονη τραγουδίστρια που κατηγορείται από τις αρχές της Ισπανίας για φοροδιαφυγή ύψους 16,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο λόγος για την Κολομβιανή σταρ Shakira που φαίνεται πως δεν πλήρωσε φόρους ύψους 16,3 εκατομμυρίων στο διάστημα 2012-2014 όταν ζούσε με τον Gerard Pique και τους γιους της στην Βαρκελώνη.

Εκείνο το διάστημα η Shakira φέρεται να έχει δηλώσει ως τόπο κύριας διαμονής τις Μπαχάμες που αποτελούν φορολογικό παράδεισο αλλά οι ερευνητές από την Ισπανία απέδειξαν πως το διάστημα εκείνο ζούσε κανονικά στη Βαρκελώνη μαζί με τον 3χρονο σήμερα Sasha και τον 5χρονο Μilan.

Διάβασε ακόμα: Επιτέλους είδαμε την Kate στην καθημερινή της ζωή σε ένα βίντεο που βγήκε τυχαία και έγινε viral

Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζει πως η Shakira είναι αθώα και όλο το σκάνδαλο συνέβη για να πλήξει την φήμη της αγαπημένης στο κοινό τραγουδίστριας.

Άτομο από την ομάδα της τραγουδίστριας υποστηρίζει πως η Shakira θα είναι το εξιλαστήριο θύμα στον αγώνα των οικονομικών ισπανικών αρχών να εντοπίσουν άλλους διάσημους που φοροδιαφεύγουν.

Η Shakira υποστηρίζει πως δεν έμεινε στην Ισπανία για τις περισσότερες από 183 ημέρες που απαιτούνται για να στοιχειοθετηθεί η φοροδιαφυγή ενώ υποστηρίζει πως οφείλει φόρους στην Ισπανία από το 2015 και μετά, οπότε και γεννήθηκε ο Sasha και δήλωσε ως μόνιμο τόπο κατοικίας της την Βαρκελώνη.