Η Jennifer Lawrence αρνείται πως έκανε σεξ με τον Harvey Weinstein: Όλο το παρασκήνιο

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lawrence αρνείται πως έκανε σεξ με τον Harvey Weinstein: Όλο το παρασκήνιο

Ένα μεγάλο παρασκήνιο σε ένα μεγάλο σεξουαλικό σκάνδαλο

Μια μήνυση της άγνωστης ηθοποιού που ονομάζεται Jane Doe κατά του παραγωγού του Hollywood Harvey Weinstein έμπλεξε την βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence σε ένα ερωτικό σκάνδαλο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην μήνυση της Doe κατά του Weinstein που εξασφάλισε το TMZ, η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον παραγωγό, ο οποίος αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της και ζήτησε να προχωρήσουν και σε ερωτική επαφή ενώ εκείνη αρνούνταν.

Στην προσπάθειά του να την πείσει να έρθουν σε επαφή, ο Weinstein που εδώ και ένα χρόνο οι καταγγελίες για παρενόχληση εις βάρους του έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, της αποκάλυψε τα εξής σύμφωνα πάντα με τα νομικά έγγραφα:

«Κοιμήθηκα και με την Jennifer Lawrence και βλέπεις που έχει φτάσει; Μέχρι και Όσκαρ κέρδισε».

Διάβασε ακόμα: Επιτέλους είδαμε την Kate στην καθημερινή της ζωή σε ένα βίντεο που βγήκε τυχαία και έγινε viral

Η αντίδραση της ηθοποιού ήταν άμεση. Μέσα από δήλωση του εκπροσώπου της η Lawrence αρνείται πως είχε ποτέ σεξουαλική ή άλλη προσωπική επαφή με τον παραγωγό πέραν της επαγγελματικής τους σχέσης.

«Ποτέ δεν είχα τίποτα άλλο παρά επαγγελματική σχέση με εκείνον. Όλο αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα για τις μεθόδους που εκείνος χρησιμοποιούσε για να παραπλανήσει δεκάδες γυναίκες».

DPG Network