Αλήθεια τώρα; Η Meghan Markle θα περάσει τις γιορτές μακριά από τη μητέρα της γι' αυτό το λόγο

Πατούλια Κατερίνα
Αλήθεια τώρα; Η Meghan Markle θα περάσει τις γιορτές μακριά από τη μητέρα της γι' αυτό το λόγο

Υπάρχει κάτι που άλλαξε τα σχέδια

Σε 9 μόλις ημέρες έχουμε Χριστούγεννα τα οποία η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας θα περάσει στο Sandringham.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες το παρόν δίνει η βασίλισσα, ο κύκλος των καλεσμένων είναι μικρός.

Και μπορεί να είχε ακουστεί πως η Meghan Markleθα έχει στις φετινές γιορτές τη μαμά της Doria Ragland στο πλευρό της, φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Νωρίτερα φέτος, εκεί στα τέλη του Σεπτέμβρη οπότε και η Doria είχε επισκεφτεί την κόρη της στο Λονδίνο, είχε γραφτεί πως έλαβε πρόσκληση γιανα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τους royals. Υποτίθεται πως η μητέρα της 37χρονης εγκυμονούσας Δούκισσας προσεκλήθη μιας και είναι ο μοναδικός συγγενείς που έχει η Markle . Φυσικά εξαιρείται η υπόλοιπη οικογένεια από τη μεριά του πατέρα της, ο οποίος της κάνε ανελέητο πόλεμο τους τελευταίους μήνες.

Διάβασε ακόμα:Επιτέλους είδαμε την Kate στην καθημερινή της ζωή σε ένα βίντεο που βγήκε τυχαία και έγινε viral

Τι συνέβη τελικά; Σύμφωνα με την royal ανταποκρίτρια Victoria Murphy,η μητέρα της Markle είναι πιθανό να μην έλαβε ποτέ πρόσκληση για τις γιορτές μιας και οι συμπέθεροι δεν αποτελούν μέρος της οικογένειας. Η Murphy άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Doria να εμφανιστεί τελικά μετά από απαίτηση της Meghan αλλά όχι μετά από επίσημη πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία δεν έχει προσκαλέσει ούτε την οικογένεια της Kate Middleton παρά το γεγονός πως μένουν πολύ κοντά.

Η ανταποκρίτρια ανέφερε στο πρόγραμμα The Royal Box πως οι συμπέθεροι δεν συνηθίζεται να περνούν τις γιορτές με την βασιλική οικογένεια και είναι πιθανό η Meghan να μην έχει την μητέρα της στο πλευρό της, η οποία επίσημα θα προφασιστεί πως βρίσκεται για δουλειά είτε στην Καλιφόρνια είτε αλλού.