Η πρώτη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα social media δεν ήταν αυτή που φανταζόσουν

Η πρώτη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα social media δεν ήταν αυτή που φανταζόσουν

«Από εμάς είναι όχι»

Το Greece’s Next top Model ήταν στη ζωή μας μόνο για λίγους μήνες, όμως κατάφερε όχι μόνο να μας κερδίσει, αλλά και να μας κάνει να υιοθετήσουμε ατάκες που ακούστηκαν μέσα στο reality σε όλη τη διάρκειά του. Μία από αυτές ήταν και η επική -αν μας ρωτάς- ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τις auditions όταν της άρεσε (ή όχι) κάτι.

«Από εμένα είναι ναι» έλεγε η Ηλιάνα κάθε φορά που έβλεπε κάτι να της αρέσει και το αντίθετο για ό,τι δεν της άρεσε αντίστοιχα. Και αυτήν την ατάκα την υιοθετήσαμε σα να ήταν δική μας και τη χρησιμοποιούσαμε κι εμείς. Και κάπως έτσι κάναμε βλέποντας την πρώτη φωτογραφία της στο Instagram.

Ψάξαμε και ξαναψάξαμε, και συνεχίσαμε να σκρολάρουμε, μέχρι που φτάσαμε στον Νοέμβριο του 2012, όταν και η Ηλιάνα ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram. Και να μη σου το κρύψουμε, μια απογοήτευση τη νιώσαμε, αφού είναι αλήθεια πως δεν τη περιμέναμε έτσι την πρώτη της εμφάνιση σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Η Ηλιάνα βρισκόταν στα backstage της Εβδομάδας μόδας στη Ζυρίχη και περίμενε μέχρι τη στιγμή που θα βγει στην πασαρέλα, αν καταλαβαίνουμε καλά τη φωτογραφία της.

Μπορεί εκείνη να μη φαίνεται, αλλά αντιλαμβανόμαστε το άγχος της και την πίεση της βραδιάς. Πάντως περιμέναμε μια πιο εντυπωσιακή είσοδο στο Instagram. Και κάπου εδώ θα χρησιμοποιήσουμε το σχόλιο που έκανε και ένας fan της, που έγραψε: «Εντάξει και εγώ έχω πάει σε backstage δεν είναι κάτι... λυπάμαι αλλά από εμένα είναι όχι??».

Ηλιάνα είναι όχι και από εμάς.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Δεν σου πάει το μυαλό ποια Ελληνίδα star είναι στην κορυφή των αναζητήσεων στην Ελλάδα