Meghan Markle: Η αποκάλυψη σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Η αποκάλυψη σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Γι’ αυτό την αγαπάμε τόσο πολύ

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Meghan Markle, η οποία την Άνοιξη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της, με τον πρίγκιπα Harry. Η Δούκισσα του Sussex μας έχει απασχολήσει πολύ τους τελευταίους μήνες και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη. Η αποκάλυψη όμως που έκανε σήμερα σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ήταν ίσως ό,τι καλύτερο ακούσαμε αυτό το διάστημα.

Η Meghan Markle επισκέφθηκε σήμερα το Brinsworth House, ένα γηροκομείο που υποστηρίζεται από το πρόγραμμα των Βασιλικών Φιλανθρωπιών και μεταξύ άλλων, σε όσα συζήτησε με τον κόσμο και τους διαμένοντες του γηροκομείου, έκανε και μία ακόμη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της.

Η Δούκισσα του Sussex μιλούσε με μία ηλικιωμένη κυρία του γηροκομείου και η συζήτησή τους ήταν απλά απολαυστική. «Έχετε παιδιά;», τη ρώτησε η Meghan, με την κυρία να απαντάει αφοπλιστικά, «όχι είχα καριέρα». Τότε κι εκείνη με την σειρά της ρώτησε τη Meghan πως τα πάει με την εγκυμοσύνη της. Τότε η Meghan απάντησε με την πιο επιτυχημένη ατάκα της ever.

«Είμαι καλά», είπε αγγίζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα και συνέχισε: «Σήμερα νιώθω πολύ έγκυος», κάνοντας τους γύρω της να γελάσουν. Δεν σταματάμε όμως εδώ, γιατί μάθαμε ακόμη κάτι για τη Meghan που δεν γνωρίζαμε. Σε μία από τις συναντήσεις της στο γηροκομείο, μίλησε σε έναν από τους κατοίκους σε άπταιστα Ισπανικά.

Δες τις φωτογραφίες από τη νέα της εμφάνιση στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Μeghan Markle επέστρεψε στα social media