H Selena Gomez βγήκε επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική και επέστρεψε ήδη στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
H Selena Gomez βγήκε επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική και επέστρεψε ήδη στο Instagram

Οι νέες φωτογραφίες της Selena σε χιονισμένο τοπίο

Έχουν περάσει παραπάνω από δύο μήνες από τη στιγμή που η Selena Gomez αποφάσισε να μπει σε κλινικής ψυχικής υγείας για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και το άγχος που ένιωθε.

Η 26χρονη που εγκατέλειψε πλήρως το λογαριασμό της στο Instagram ήταν άφαντη, το διάστημα αυτό μετά την ανακοίνωση και του γάμου του πρώην αγαπημένου της Justin Bieber με την Hailey Baldwin.

Ευτυχώς για εμάς, η Selena είναι καλά και έκανε την πρώτη πραγματική της επανεμφάνιση στα social media μέσα από τα προφίλ των κολλητών της στο Instragram.

Η παρέα της Gomez μεταξύ τους η Connar Franklin και η ηθοποιός Bailee Madison δημοσίευσαν μια σειρά φωτογραφιών στα χιόνια παρέα με τη Selena, η οποία έδειχνε χαρούμενη και ξέγνοιαστη.

Τι έρωτας και αυτός; Ο Justin Bieber έκανε το πιο χαριτωμένο σχόλιο στη Hailey

Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφερε αποκλειστικά στο People USA πως η Selena είναι πολύ καλύτερα και ανυπομονεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή.

Εκτός από τα προβλήματα ψυχικής υγείας, η Gomez νοσηλεύτηκε μέσα στον Οκτώβριο δύο φορές εξαιτίας χαμηλών λευκών αιμοσφαιρίων, πιθανότατα ως αποτέλεσμα του αυτοάνοσου λύκου από τον οποίο υποφέρει και εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε πέρσι να προχωρήσει σε μεταμόσχευση νεφρού.