Η διάσημη ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη αλλά δεν φαντάζεσαι με ποιον!

Πατούλια Κατερίνα
Η διάσημη ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη αλλά δεν φαντάζεσαι με ποιον!

Κάτι μας θυμίζει ο έρωτας αυτός!

Η διάσημη σταρ είναι και πάλι ερωτευμένη! Ο λόγος για την Jennifer Aniston που σύμφωνα με το Woman’s Day Australia ζει έναν μεγάλο έρωτα και πάλι μετά το διαζύγιο από τον Justin Theroux.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η soon to be 50χρονη ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον δικηγόρο που ανέλαβε το διαζύγιό της με τον Theroux και ο οποίος την συνόδευσε διακριτικά και αθόρυβα στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Dumpin.

Πηγή του περιοδικού ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Jen γνωρίζει το δικηγόρο της πολύ καιρό και η σχέση βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της. Παρά το ότι βρίσκονται στα πρώτα ραντεβού, η Jen νιώθει έτοιμη να κάνει μια νέα μεγάλη σχέση».

Η εν λόγω πηγή ανέφερε επίσης πως η Aniston βαρέθηκε να βγαίνει με ηθοποιούς, μουσικούς και άτομα από τη βιομηχανία του κινηματογράφου και θέλει πλέον να κάνει σχέση με κάποιον εκτός του χώρου.

Το δημοσίευμα απέφυγε να κατονομάσει τον δικηγόρο που έκλεψε την καρδιά της Aniston αλλά όλο αυτό θυμίζει την σχέση της Charlotte από το Sex and the City με τον δικηγόρο της Harry!Διάβασε ακόμα: Η Ειρήνη Καζαριάν έχει έναν πολύ μεγάλο διάσημο θαυμαστή και τους ενώνει κάτι απίθανο!

DPG Network