«Το Τατουάζ»: Τι συμβαίνει με το μωρό της Τατιάνας;

«Το Τατουάζ»: Τι συμβαίνει με το μωρό της Τατιάνας;

Θα ζήσει το μωρό του ζευγαριού;

Μπορεί το GNTM να τελειώσε χθες αργά το βράδυ, «Το Τατουάζ» όμως παραμένει στις τηλεοπτικές μας ζωές κρατώντας την αγωνία μας στα ύψη. Κάθε επεισόδιο μας κάνει να μετράμε αντίστροφα μέχρι το επόμενο καθώς οι εξελίξεις είναι πολλές και ανατρέπουν όλα όσα πιστεύαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η Τατιάνα, λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε με τον Τόνυ, γέννησε σχεδόν επτά μηνών και το μωρό δε ζύγιζε περισσότερο από 1,5 κιλό. Αυτό φέρνει μία ακόμα ανατροπή για την υπόθεση αυτή. Η Μαργκώ Νίβεν ήρθε εσπευσμένα στην Ελλάδα αφού τρόμαξε με το ατύχημα του γιου της και της συζύγου του. Αυτό ήταν και η αφορμή για να αλλάξει κάπως η σχέση μαμάς και γιου προς το καλύτερο.

Στο νέο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε το ζευγάρι να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και την Τατιάνα να αγωνιά για τη ζωή του μωρού της. Εκφράζει τη στεναχώρια της για όλο αυτό που συμβαίνει ενώ το βλέμμα της σε κάποια σκηνή του τρέιλερ μας γεμίζει φόβο για το τι μπορεί να συνέβη μέσα στη θερμοκοιτίδα. Παγώνει και δείχνει ξαφνιασμένη.

Δες το τρέιλερ:



Αυτό το διάβασες;

Οργίασε το Twitter με τον τελικό του GNTM, την live ψηφοφορία του κοινού και την νικήτρια Καζαριάν