H πρόταση γάμου της Άντζελας Δημητρίου στον Στηβ Κακέτση ζωντανά. Τι απαντάει αποκλειστικά στο Queen ο επιχειρηματίας

H πρόταση γάμου της Άντζελας Δημητρίου στον Στηβ Κακέτση ζωντανά. Τι απαντάει αποκλειστικά στο Queen ο επιχειρηματίας

Ξαφνικά σενάρια επανασύνδεσης Στηβ Κακέτση με την Άντζελα Δημητρίου. Τι απαντάει ο γνωστός επιχειρηματίας στο Queen.gr;

Ο Στηβ Κακέτσης απάντησε στα σενάρια που θέλουν την επανασύνδεσή του με την Άντζελα Δημητρίου και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτούν. Ο γνωστός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι έχει σοβαρό δεσμό και πως ότι έχει ακουστεί για γάμο με την γνωστή τραγουδίστρια δεν ισχύει. «Γνωρίζεις και εσύ προσωπικά ότι είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και είμαι πολύ καλά. Δεν υφίσταται τίποτα από όσα ακούγονται» δηλώνει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άντζελα Δημητρίου είχε αναφέρει πως οι σχέσεις της με τον Στηβ Κακέτση είναι καλές και θα μπορούσε να είναι και πάλι μαζί του υπό προϋποθέσεις.

Από εκείνη τη στιγμή τα σενάρια επανασύνδεσης τους φούντωσαν και έφθασαν ως και το ενδεχόμενο του γάμου. Μάλιστα χτες στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε την τραγουδίστρια να κάνει πρόταση γάμου στον κύριο Κακέτση αν και εφόσον είναι ελεύθερος. «Αυτήν την περίοδο είμαι σε μια πολύ σοβαρή σχέση και τα σενάρια γάμου με την Άντζελα Δημητρίου δεν ισχύουν. Η Ανίτα με στηρίζει και την αγαπάω» ξεκαθαρίζει ο επιχειρηματίας και δίνει την απάντηση του στην πρώην αγαπημένη του.

Τέλος, ο ίδιος φαίνεται να ξεκαθαρίζει πως οι σχέσεις του με την γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ καλές και την αγαπά σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.