Η πρώτη φωτογραφία της Εβελίνας του GNTM μετά την ήττα στο ριάλιτι

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη φωτογραφία της Εβελίνας του GNTM μετά την ήττα στο ριάλιτι

Η φιναλίστ του τελικού του GNTM αποκαλύπτει

Η Εβελίνα Σκίτσκο που τερμάτισε δεύτερη στο GNTM δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στα stories του Instagram. Η παίκτρια που είχε αφιερώσει δύο σταθερά posts με φωτογραφίες από το ριάλιτι για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του και την οικογένειά της μόλις χθες, δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία.

Στο χτεσινό της μήνυμα η Εβελίνα έγραψε το εξής:

«Θα ήθελα πάνω απ´όλα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου! Που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και με στήριξαν με την αγάπη τους!! Ευχαριστώ επίσης και όλο το κόσμο που με στήριξε όλους αυτούς τους μήνες και μου έδωσε όλη την αγάπη και την δυναμή τους!! Σας είμαι ευγνώμων!! Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας! Σας αγαπώ...φιλάκια».

Το προηγούμενο μήνυμα της Σκίτσκο πριν από τρεις ημέρες έγραφε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την υπέροχη στήριξη, αγάπη και δυναμή σας στο μοναδικό ταξίδι μου στο GNTM! Ήταν ένα ταξίδι που μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους και να συνεργαστώ μαζί τους! Ένα ταξίδι το οποίο με βοήθησε στην εξέλιξή μου ως μοντέλο και με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ αγαπάω τον χώρο της μόδας! Εύχομαι να έκανα όσους πίστεψαν σε εμένα περήφανους και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά! Τώρα αρχίζουν όλα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ»!!!

Διάβασε ακόμα: Ντύθηκε ξανά νύφη η παρουσιάστρια Λίζα Δουκακάρου: Η ιστορία απώλειας του πρώην άντρα της

Δες την φωτογραφία παρακάτω.